Ernst Issberner-Haldane životopis

německá

Životopis

Ernst Issberner-Haldane se narodil 06.11.1886 v 07:30 v Kolberg odst. Pomořansko, dnes Polsko) , zemřel v roce 1966 ve Frankfurtu nad Mohanem. Je považován za znovuobjevitele Chiromantieie v Německu (diagnostikování z ruky) ve spojení s astrologií.
Jeho publikace se převážně věnují hádání z ruky a grafologii (rozbor písma) , ale také asijské cestě sebeobjevování, jako je jóga. Několik knih Issberner-Haldane na tyto otázky byly opakovaně dotiskovány, jeho práce na Chiromantii jsou stále považovány za standardní práce, on sám za nestora německé hádání z ruky .
Issberner-Haldane žil až do 18 let v Kolbergu a pak pracoval v oblasti obchodu s tabákem svého strýce v Berlíně. V roce 1910 emigroval do Austrálie.
V letech 1910 - 1912 pracoval na různých farmách v Austráliica pak cestoval po dobu několika měsíců Jižní Amerikou. v roce 1914 se vrací do Austrálie, ale znovu cestuje a na Cejlonu potkává jogína, který jej zasvětil do umění vidět lidské aury, a ukázal mu fotografie ze života v souladu s jeho předchozích inkarnací. Za první světové války byl internován jako australský občan, ale v Německu. Po propuštění z tábora v roce 1918, se přestěhoval do Berlína , kde pracoval jako Palm Reader / věštec z ruky.

Ještě před nástupem Hitlera se v jeho spisech objevují árijské názory. Pod názvem "Fra Yvo" byl od roku 1927 členem Ordo Novi Templi s Liebenfels, 1920, byl jedním z berlínského ariosophisch Okkultistengruppe, který si říkal "svastika-kruhy", nakonec si s ním osud zahrál, jeho knihy byly nacisty zakázány a v roce 1941 se přes estapo dostává do koncentračního tábora. Knihy, v kterých byly antiseministické pasaže, byly upraveny a z knih vypuštěny.

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Ernst Issberner-Haldane - knihy

1993  60%Diagnostika podle ruky - Pro léčbu a prevenci

Žánry autora

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus

Štítky z knih

věštění samodiagnostika chiromantie

Issberner-Haldane je 0x v oblíbených.