Elizabeth Beacon životopis

anglická

Životopis

Elizabeth Beacon žije ve West Country - oblasti na jihozápadě Anglie, kam patří hrabství Cornwall, Devon, Dorset a Somerset. Oblasti s bohatou minulostí, z níž Elizabeth obratně čerpá náměty pro své historické romány.

Ale než se dostala k psaní knížek, pracovala v zahradnictví, které vlastní její rodina, jako učitelka angličtiny, chvíli byla i sekretářkou a úřednicí. Nyní je konečně šťastná a spokojená u počítače - tedy když zrovna neběhá někde po okolní krajině se svým záchranářským psem, aby sebe i jeho utahala. Velmi ráda se pohrouží do nádherného, ale tak odlišného světa v období Regency a vymýšlí si charismatické hrdiny, tvrdohlavé a nezávislé hrdinky a sepisuje jejich příběhy.

\\\"Když jsem byla malá a naučila se číst, přečetla jsem každou knihu, která se mi dostala do ruky. Všichni mi říkali, že nevystrčím ani paty z domu, protože jsem pořád jen zahrabaná mezi knihami,\\\" říká o sobě Elizabeth. \\\"Ale bez toho bych dnes nebyla tam, kde jsem, a nemohla bych si vymýšlet vlastní příběhy.\\\" (zdroj životopisu: http://harpercollins.cz/autori.php?autor=268)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Elizabeth Beacon - knihy

2020  80%Skandál na zásnubách

Žánry autora

Literatura světová Pro ženy Historické romány

Štítky z knih

historické romance

Beacon je 1x v oblíbených.
Osobní web autora