Elena Minářová životopis

česká, 1992

Životopis

Narodila se v roce 1992 v Jihlavě. Po ukončení tamního gymnázia se přestěhovala do Brna, kde vystudovala potravinářskou chemii na Fakultě chemické na VUT. Následně začala pracovat na oddělení kvality v potravinářské firmě, která se zaměřuje na pekařský a cukrářský průmysl. Momentálně je ale na mateřské dovolené, protože ve stejný rok, kdy vychází její první kniha kniha, se narodil i její první syn.

Ve volném čase ráda chodí s manželem a pejskem na procházky a výlety nebo si zajde do kavárny na dobrou kávu a koláček. Miluje poznávání nových zemí a kultur, ovšem představa její ideální dovolené je prostá – chození po horách a koupání v jezerech v Rakousku či Itálii.

Od dětství ji provází vášeň pro knihy a čtení – vždy měla ve čtenářském deníku zapsáno nejvíc knížek z celé třídy. Navíc si od mala zaznamenávala různé příběhy do sešitů, nebo si je vymýšlela v hlavě. Nyní se jeden z nich dočkal i tištěné podoby. (zdroj životopisu: Životopis převzat z knihy Než zjistíš pravdu - psala sama autorka)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.