Douglas Forbes životopis

jihoafrická

Životopis

Douglas Forbes je fyzik a autor, který vyvinul metodu jak analyzovat individuální lidskou osobnost, která je nám vtištěna dnem našeho narození - tzv. PIN kód osudu. Po dvou dekádách vývoje za použití desítek tisíc konkrétních studií tento lidský kód odhaluje, kdo jsme, jaký je náš osud, jaké vztahy nám budou nejlépe fungovat a jak najít řešení na naše problémy.
Doug věří, že rozluštil Pythagorův teorém osmiúhelníku a tím pádem našel klíč k definování veškeré zkušenosti tvoření. Aplikováním této znalosti na lidskou zkušenost objevil techniku, která je relativně snadná na uchopení, matematicky smysluplná a ohromně efektivní ve své aplikaci. Tato technika se již používá ve sféře vzdělání a podnikání při přijímání a dalším rozvoji pracovníků.

Douglas Forbes vyrostl ve Střední Africe, kde začal být fascinován přírodními cykly, které pozoroval v přírodě. Když se v raném teenage věku přestěhoval do Jižní Afriky, začal pochybovat o konzervativním vnímání světa pomocí toho, co nazýval "moudrost džungle" (Jungle Wisdom). Během svých mnoha cest a zážitků prozkoumal širokou škálu esoterických, vědeckých a matematických systémů a dospěl k hlubokému pochopení lidské přirozenosti.
Dnes působí jako konzultant v aplikaci lidského PIN kódu pro podnikatelské a vzdělávací instituce. Též usiluje a aplikování své patentované technologie, která vytváří “černou díru”, tj. redukuje hmotu z 98% s výsledným bezzápachovým vedlejším produktem. Věří, že to bude mít obrovský dopad na odpadové systémy.

Žije v Johannesburgu a několikrát ročně cestuje do Kapského Města. Poskytuje osobní sezení, analýzy (čtení) a workshopy. (zdroj životopisu: http://www.humanpincode.com)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Douglas Forbes - knihy

2009  40%Numerologický kód osudu

Žánry autora

Esoterika, astrologie, okultismus Osobní rozvoj a styl

Štítky z knih

Forbes je 0x v oblíbených.
Osobní web autora