Dimtrij Sergejevič Veriščagin životopis

ruská

Životopis

Známý ruský spisovatel a jeden ze zakladatelů systému „Další energeticko-informační rozvoj“. Ve všech svých knihách si Dmitrij Verishchagin stanovil za úkol dát čtenářům co nejúplnější a nejúplnější pochopení duchovní a energetické podstaty člověka. Podle přesvědčení autora tato znalost pomůže poznat sebe sama, stane se holistickým a naučí porozumět jiným lidem. Všichni čtenáři, kteří mají rádi energii a duchovní praktiky, by si měli koupit knihy od Dmitrije Verishchagina. Uvolnit vnitřní energii: tvořivost Dmitrije Verishchagina O samotném autorovi je známo jen velmi málo, v rozhovorech a prezentacích se zdráhá mluvit o sobě, raději mluví o duchovním a energeticko-informačním rozvoji člověka ao výhodách, které mohou tyto praktiky přinést. Stejným problémům je věnována celá řada knih „DEIR“. V těchto pracích Dmitry Verishchagin sdílí se čtenáři jedinečnou energetickou praxi, která již pomohla obnovit zdraví a harmonii mnoha studentům spisovatele. To jsou znalosti zrozené na křižovatce psychologie, medicíny, filozofie a socioniky. V knihách tedy autor poznamenává, že jednou z nejdůležitějších výhod člověka je schopnost myslet. A pomocí samotné síly myšlení můžete řídit svůj život, dosahovat svých cílů, bojovat s nemocemi a různými obtížemi. Celý kurz školy DEIR zahrnuje pět hlavních stupňů. Dalším zajímavým dílem autora je „Technika animace objektů“. V něm autor podrobně popisuje zákony interakce s animovanými a neživými objekty. Seznam dalších důležitých děl Dmitrije Verischagina by měl také zahrnovat knihy „Vliv“, „Důvěra“, „Stávat se“, „Moudrost“. Změňte svět silou vědomí. “ Každá z těchto prací se zaměřuje na určité aspekty znalostí vyučovaných ve škole DEIR a je pomocným materiálem pro hlavní chod. Recenze knih Dmitrije Verischagina na internetu jsou poněkud nejednoznačné. Mnoho čtenářů pochybuje o účinnosti metodiky řízení života navržené autorem, zatímco jiní tvrdí, že tato znalost jednoduše změnila jejich pohled na svět. Jsou přesvědčeni, že energeticko-informační obsah člověka existuje, a je nejen možné, ale i nutné studovat, aby se kvalitativně změnil váš život. To může být klíčem k osvobození od komplexů, vnitřních zážitků, selhání, nemocí a mnoha dalších negativních jevů. Přestože jsou všechny knihy autora součástí jedné velké série, každá práce se podrobně věnuje jednomu tématu. Je zajímavé je číst jak samostatně, tak jako součást celého cyklu. Bez ohledu na to, jakou knihu si čtenář vybere, dostane holistické a srozumitelné znalosti, které může okamžitě uplatnit v praxi.

Mnoho lidí souhlasí s tím, že osobnost Dmitrije Vereshchagina není nic jiného než mýtus. A za ním je skutečný zakladatel systému DEIR, Kirill Valentinovič Titov.

Nicméně, Dmitrij Vereshchagin je nazýván nominálním zakladatelem a ředitelem školy, stejně jako autorem řady publikací. Mnoho z jeho děl bylo napsáno „spoluautorství“ s Kirillem Titovem.
Většina jeho knih hovoří o vývoji a osobním vývoji. A autor nazývá obvyklým způsobem fungování ve společnosti bariéru, která omezuje tvůrčí potenciál jednotlivce.
Osobnost autora knih DEIR je zahalena mnoha tajemstvími. Podle pověstí je Vereshchagin vývojem jedinečného přísně tajného projektu Ústředního výboru CPSU, který je zaměřen na výzkum v oblasti kontroly nad lidskou psychikou. K dispozici je také verze, která po účasti na projektu byla Dmitry Vereshchagin vystavena speciální „psychotronické zbrani“.

Podle této verze se autor knih a esoterik po zkušenostech vzdálil od komunikace s lidmi a schovává se od všech, komunikoval pouze se svým studentem a nástupcem Kirill Titov. Chybí podrobnější informace o autorovi a důkazy o jeho skutečné existenci. (zdroj životopisu: https://www.yakaboo.ua/author/view/Dmitrij_Verischagin/# , h)

Ocenění

Dimtrij Sergejevič Veriščagin - knihy

2020  0%Jak měnit osud ve svůj prospěch
2008  80%Osvobození
2008  80%Duševní síla-Zralost
2008  0%Transformace II.
2008  0%Vliv na druhé
2009  0%Terapie karmy
2013  40%Jistota

Žánry autora

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná Filozofie Zdraví

Štítky z knih

Veriščagin je 1x v oblíbených.