Diane Stein životopis

americká, 1948

Životopis

Dianne se narodila v Pittsburghu- Pennsylvania, v roce 1948
Má bakalářský titul v oblasti vzdělávání a anglického jazyka Literatura z Duquesne University (r.1970) a Master of Arts v anglické literatury na Universitě v Pittsburghu (r.1972).
Studovala léčení a psychickou práci více než 20 let.

Její první kniha byla průkopnická Kwan Yin Kniha proměn (1985) , která byla rovněž zveřejněna jako Žena je I-ťing. Je bohyně talismanů korálkových šperků všech přírodních kamenů- ráda je nosí a prodává na svém vébu- snad je i vyrábí.
Diane žije se svými psy a zahradou na Floridě, tak tiše, jak je to možné a zcela soukromě.

Diane Stein je autorem 25 knih - zatím - na téma spirituality žen a bohyně Wicca, psychické techniky, metafyzika, léčení a Reiki, přírodní léky pro lidi i zvířata, krystaly a drahé kameny a karmické uvolnění.

Je autorem celosvětového bestselleru Essential Reiki, a knih o základech energetických náhodných setkání z řady Karma: My jsme andělé,
Základy vyrovnávání oběhu energie,
Spoléhání se na světlo,
Základy energetické rovnováhy I-III
(Essential Energy Balancing/Lords of Karma series -We are the Angels , Essential Energy Balancing , Reliance on the Light , Essential Energy Balancing II , and Essential Energy Balancing II)

Má tři knihy o péči o psy a kočky: Přírodní prostředky pro psy a kočky - celostní péče (zdroj životopisu: uživatel vesirena)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.