Denise Liotta Dennis životopis

americká

Životopis

Denise Liotta Dennis (dříve Weightman) je mistr Feng Shui, mezinárodní autorka, učitelka a přednášející.
Známá jako “rychle mluvící texasanka”—an zajímavý a rozkošný protimluv je jednou z méně než stovky 100 skutečných mistrů Feng Shui v Americe. Pravidelně vystupuje v televizi a rozhlase.
Narodila se v Houstonu do podnikatelské rodiny, ona, která má čtvrt století zkušeností s vlastnictvím, je vzácným druhem Feng Shui konzultantů. Nejenže resonuje se všemi věcmi duchovně, ona mluví jazykem a chodí v botách lidí z byznysu.

Vyrůstala ve stínu stavebních a developerských realitních firem svého otce a brzy objevila přirozenou lásku životního stylu byznysu a podnikání. Její práce ve Feng Shui je též přirozeným důsledkem její příchylnosti k interiérovému designu. Denise má vlastně vice než 30 let praxe v interiérovém designu, včetně bytových a komerčních projektů.

Denise studovala u čtyř významných mistrů Feng Shui z Číny, Malajsie a Austrálie, včetně velkého mistral Yap Cheng Hai a náleží do jeho 400leté linie mistrů Feng Shui Wu Chang. Denise je učitelka a přednášející obdařená vysokou energií a bohatým obsahem, která srší jako plamen, takže její publikum sedí jako očarované na krajíčku svých židlí s očima dokořán, a k tomu opepřuje svoje přednášky kuriózním jihozápafním humorem.
Její první kniha vyšla ve velkém vydavatelství 8.3.2013 pod názvem Classical Feng Shui for Wealth and Abundance, její druhá kniha vyšla 8.1.2015 pod názvem Feng Shui for Romance, Sex & Relationships, a třetí kniha vyšla na podzim 2016 pod názvem Classical Feng Shui for Health, Beauty & Longevity (pod záštitou velkého mistral Dr. Stephena Skinnera).

Její knihy se prodávají ve fajnových knihkupectvích v USA, Kanadě, Británii, Austrálii, Novém Zélandu a Singapůru. Jsou k mání online (Walmart, Target, Barnes & Noble, Amazon) a v řadě amerických knihoven. Mezinárodní knižní e-shopy ve
Švédsku, Německu, Francii, Polsku, Japonsku, Itálii a Dánku prodávají její knihy v angličtině. Její knihy se dočkaly řady pěkných kritiky - např. Insight, Spirituality Today a Publishers Weekly. (zdroj životopisu: https://www.amazon.com/Denise-Liotta-Dennis/e/B00E5YYCV0)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Denise Liotta Dennis - knihy

2018  75%Feng-Šuej pro zdraví, krásu a dlouhověkost

Žánry autora

Osobní rozvoj a styl

Štítky z knih

Liotta Dennis je 0x v oblíbených.