Dave Alred životopis

britská

Životopis

Dave Alred MBE PhD. je znám jako jeden z nejlepších trenérů, kteří se dnes vyskytují na Zeměkouli.

Pomohl atletům i byznysmenům se zlepšit daleko za hranice jejich vlastních očekávání. Jeho vytrvalá hnací síla a požadavky směřované na výkon a zlepšování se jej přivedly až na špici ve svém oboru.
Neexistuje nikdo lepší, kdo by vám pomohl dosáhnout vašeho potenciálu. Jeho zkušenosti napříč celým spektrem výkonu jsou neoddiskutovatelné.

Na špici světových koučů zaměřených na výkon je již přes dvě dekády. Uznání a výsledky, kterých dosáhl, zahrnují péči o vítěze World Cupu Jonnyho Wilkinsona k dosažení pozice nejobávanějšího rugbyového střelce a podporu Lukea Donalda k dosažení pozice jedničky jakožto golfového hráče.

Je průkopníkem v psychologii výkonu, nekompromisní ve svém zaměření na cíl, na zlepšení, vnáší revoluci do výkonnostních schopností sportovců a lidí z byznysu. Přes 30 let nelehkých zkušeností mu pomohlo stvořit světové "ranaře" napříč spektrem.

Vyvinul řadu technik, které jsou chráněny regostrovanou obchodní značkou (C-SHAPE® to J-SHAPE®, SNAPSHOT®, TOP POCKET®, NO LIMITS®) (zdroj životopisu: http://www.davealred.com/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.