Cristina Muntean životopis

rumunská

Životopis

Mgr. Cristina Muntean se nedá přehlédnout. Její rumunský temperament, zvídavé otázky, obrovský přehled a zájem o veřejný prostor, odhodlanost a obrovská lidskost jsou nepřehlédnutelné. Pracovala jako novinářka, která byla vždy perfektně připravená, takže kladla těžké otázky. A zároveň byla naprosto profesionální a férová. Když se přesunula do komunikační branže, začala školit, koučovat a vést různorodé projekty, přenesla svoji novinářskou zkušenost do jiné roviny. Stále se perfektně připravuje a klade přesně mířené otázky tak dlouho, dokud nedostane odpověď. Dělá to s jasným záměrem – pomoci lidem, aby si ujasnili, kdo vlastně jsou, a aby našli odvahu rozvinout svůj lidský, profesní a komunikační potenciál.
Stále na sobě pracuje. Je odvážná a důsledná.
Hned po studiích se přestěhovala do České republiky a bez znalosti češtiny se odhodlaně pustila do budování kariéry. Naučila se česky tak, že je schopná bez problémů psát, vyjadřovat hluboké myšlenky a pracovat s klienty v oblasti komunikace.
Napsala ucelenou knihu (v češtině) o osobním branding s názvem Vy jako značka. Věnuje se tomuto tématu už 20 let a dělá to velmi dobře. Profesionálně a zároveň s šarmem, poctivostí a hlubokou lidskostí. Celou knihou se pak prolínají Cristininy velmi osobní myšlenky: jak smýšlí sama o sobě, o svých hodnotách a své značce. A co dělá pro její rozvoj. (zdroj životopisu: kniha Vy jako značka)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Cristina Muntean - knihy

2018  100%Vy jako značka

Žánry autora

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl

Štítky z knih

Muntean je 0x v oblíbených.
Osobní web autora