Christine Day životopis

australská, 1955

Životopis

Narodila se a vyrůstala v Austrálii, Christine zažila traumatické dětství, zahrnující zneužívání. V roce 1986, po diagnózu pokročilého systémový lupus, a když bylo řečeno, že má jen dva měsíce života, Christine zažila hluboké duchovní probuzení s Plejáďany, což umožnilo, aby se přestěhovala a věnovala se samoléčení. Je nyní bez příznaků za posledních dvacet šest let.

\"V roce 1994 jsem měla svou první zkušenost propojení a komunikaci s Plejáďany. Zní to mimořádné, já vím, ale je to přesně tak, jak se to stalo.\"
V posledních dvou a půl let, se Christine stala mezinárodně uznávaná jako \"plejádské velvyslanec\", jako nadaný duchovní učitele, léčitel a kanál. Je celosvětově proslulou pro své mocné a život měnící přenosy Světla skrz kanály Plejáďanů. Iinspiruje lidi jasnou frekvencí pravdy, která se přenáší, když mluví. Nese čistou energii lásky, která může být zakušena v celém publikum.

Christinina práce s Plejáďany je k dispozici prostřednictvím řady on-line radii / vizuálních webinářů, které jsou k dispozici v obchodě. Každá série tříd nabízí neomezené možnosti mít přímou zkušenost z práce, a získat úroveň léčení a podpory ve vašem vývoji. (zdroj životopisu: http://www.christinedayonline....)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.