Chantelle Shaw životopis

britská

Životopis

Chantelle Shawová prožila své šťastné a spokojené dětství v Londýně. Jejím oblíbeným školním předmětem byla angličtina – již tehdy si v duchu "psala" první příběhy. Zato matematika pro ni představovala noční můru.

Jako dvacetiletá sekretářka se provdala za svou lásku z dětství a po narození prvního dítěte se celá rodina odstěhovala do Kentu, kde Chantelle začala pracovat jako "matka na plný úvazek". A rozhodně to nebyla práce jednoduchá, protože se rodina nakonec rozrostla na šest dětí, psa a spoustu dalších domácích zvířátek. Chantelle byla vždy nadšenou čtenářkou a vzpomíná, že spoustu nocí prochodila s plačícím dítětem, které nemohlo spát, v jedné ruce a s knihou romantických příběhů v ruce druhé! Když se ale pokusila podobný příběh napsat sama, byla vždy redakcí nakladatelství Mills & Boon odmítnuta. Teprve po dvaceti letech od svého prvního pokusu napsat knihu uspěla. Možná to bylo i tím, že do svého příběhu "přetavila" smutek z úmrtí milované matky, která vždycky věřila, že se Chantelle jednou spisovatelkou stane.

Dnes má Chantelle "na kontě" celou řadu knih, které – jak sama říká – slouží jejím čtenářům především pro pobavení a k odpočinku. Ráda píše o silných a sexy mužích a o ještě silnějších ženách… a samozřejmě o lásce, kterou hledají a nacházejí. Pokud má Chantelle čas, věnuje se ráda i své zahrádce a procházkám. Sama si ale občas povzdechne, že by bylo fajn, kdyby ji stejně tak bavil domácí úklid a vaření…! (zdroj životopisu: harlequin.cz)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.