Chanel Cleeton životopis

americká

Životopis

Chanel Cleeton je americká spisovatelka bestsellerů New York Times a USA Today. Pochází z Floridy a vyrostla na příbězích o exodu své rodiny z Kuby po událostech kubánské revoluce.

Její vášeň pro politiku a historii pokračovala i během let strávených studiem v Anglii, kde získala bakalářský titul v oboru mezinárodních vztahů na Richmond American International University v Londýně a magisterský titul v oboru globální politiky na London School of Economics & Political Science. Chanel také získala titul doktora práv na právnické fakultě University of South Carolina.

Hlavní město Anglie si zamilovala a plánovala v něm žít natrvalo. Osud však měl jiné plány. Během plavby do Karibiku se seznámila se stíhacím pilotem a dobrým tanečníkem, který jí velmi učaroval. V současné době se Chanel věnuje svým koníčkům po boku milovaného manžela.

Během studia práv si Chanel uvědomila, že by raději psala knihy, než aby seděla jako právnička u soudu. Učinila tak a svého tehdejšího rozhodnutí nelituje. Je nevyléčitelná romantička, a proto si užívá chvíle strávené čtením knih. Má slabost pro kabelky, své tři psy a manžela. Píše romány, ženskou literaturu a thrillery. Její knihy vyšly v nakladatelstvích Harlequin HQN, Penguin/InterMix a Penguin/Berkley.

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.