Cami Wolf životopis

česká

Životopis

Cami Wolf alias Kamila Gleňová

Sama o sobě říká, že je obyčejná holka, co miluje knihy. Je hrdá na své dvě děti, které právě procházejí pubertou, takže si chodí odpočinout do práce. A to je zaměstnaná jako ošetřovatelka na ARU!
Zkoušela psát už na škole, ale až náročná práce ve zdravotnictví byl ten pravý impulz, jak se hlouběji ponořit do vlastních příběhů. Nekončící kolotoč stresu a bolesti, kterému dennodenně čelila, potřebovala ventilovat.
„Kolem nás je spousta zla, ubližování a ničení. Trápí a bolí mě, když vidím nespravedlnost. Mnohokrát jsem ji toužila napravit, ale tu sílu bohužel nemám. Díky psaní můžu zlo potrestat. A věřte mi, že se s těmi záporáky nemažu! Ve skutečném světě to nejde, tak aspoň v mých knihách.“
Příběhy chce ukázat, že je mnohdy složité změnit osud. Že jsou lidé, kteří potřebují pomoct, ale sami to nezvládnou. Chtějí bojovat. Utéct od tyrana. Ochránit své sny a život. Je to těžké, nicméně to není nemožné. „Když se v knihách mstím zloduchům, jsem krutá. Ale díky tomu dokážu pak ráno vstát s myšlenkou, že dnešek bude dobrý a usmívám se nejen na pacienty ale i na svět kolem sebe.“ (zdroj životopisu: http://www.mojeromantika.cz/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.