Bella Mason životopis

Životopis

Bella Masonová objevila svou lásku ke knihám a vyprávění příběhů již v dětství, kdy bavila svou rodinu převyprávěnými pohádkami. Jak rostla, rostla s ní i její láska ke knihám. Často si představovala, že je součástí příběhů spolu s hrdiny, které milovala. V deváté třídě jí učitel zadal úkol napsat povídku a vášeň pro psaní se rozhořela. Od té doby si čmárala na kdejaký kousek papíru krátké příběhy, které nikdy nespatřily světlo světa, a dodnes je často nachází na těch nejnepravděpodobnějších místech.

Bella svou lásku k psaní zúročila a vystudovala žurnalistiku, ale potřeba vyprávět příběhy ji nikdy zcela neopustila. Na cestě za vlastním milostným příběhem objevila jí v knihovně padl do oka harlequinský titul a láska k romantickým příběhům byla na světě! Poté, co se přestěhovala do Melbourne, Bella konečně sebrala odvahu a začala psát vlastní příběhy. Šťastné konce miluje a ví, že těch není nikdy dost!

Když zrovna nepíše (nebo nečte), Bella ráda sleduje Formuli 1, prochází se po městě nebo si zajde na kávu se svým romantickým hrdinou, kterého má doma. (zdroj životopisu: Harper Collins)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Žánry autora

Literatura světová Romány Pro ženy

Štítky z knih

Mason je 0x v oblíbených.