Ashley Flowers životopis

americká, 1989

Životopis

Ashley Flowers je americká autorka podcastů, spisovatelka a zakladatelka neziskové organizace. Je známá především díky skutečnému kriminálnímu podcastu Crime Junkie. V srpnu 2022 se její debutový román All Good People Here (Všichni dobří lidé) stal bestsellerem New York Times.

Jako dítě si Flowers, která četla mysteriózní a kriminální romány, jako jsou knihy Nancy Drewové a sledovala televizní pořady jako Matlock, myslela, že by se jednoho dne mohla stát detektivem.

Pracovala v biomedicínském výzkumu a později v prodeji pro společnost vyrábějící zdravotnické prostředky. Během dojíždění na pracovní schůzky poslouchala skutečný kriminální obsah, včetně seriálu, skutečného kriminálního podcastu, který jí doporučil její přítel z dětství Brit Prawat. Začala pracovat v oblasti rozvoje obchodu pro softwarovou společnost v roce 2017.

Ashley Flowers žije v Indianě a pracuje v Indianapolis. Má dceru Josie a psa Charlieho (Chuck), který je jmenovcem sítě podcastů Flowers, audiochuck. (zdroj životopisu: https://en.wikipedia.org/wiki/Ashley_Flowers)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Ashley Flowers - knihy

2024  75%Všichni dobří lidé

Žánry autora

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery

Štítky z knih

Flowers je 1x v oblíbených.