Anthony George Edwar Blake životopis

anglická, 1939

Životopis

Anthony George Edward Blake, obvykle známý jako AGE Blake či Anthony Blake (narozený 1939), je filozofický myslitel a autor, který se zabývá především v oblasti výzvědných služeb, LogoVisual myšlení (LVT) , filozofie myšlení a díla GI Gurdjieff . On je také zakládajícím členem DuVersity a jeho ředitel studií.
Anthony Blake se narodil ve Velké Británii ve městě Bristol v roce 1939. S účastí ve fyzice , matematice , filozofii a umění On pokračoval ke studiu pro vyznamenáním v oboru fyziky na Bristolské univerzitě , následuje historii a filozofii vědy na Cambridge University . Později se setkal díla Gurdžijevovu studenta John G. Bennett , koho on pokračoval k práci s na příštích 15 let až do Bennetta smrti v roce 1974. Během této doby, on paktoval s Bennettem a dalšími na vývoji systematiky a strukturální komunikace , Byl asistentem Bennetta na Mezinárodní akademie za kontinuálního vzdělávání, experiment ve výuce čtvrtý-way metod. Po Bennetta smrt, on sestavil a editoval různá díla založená na Bennettových posledních letech vyučování. On také pracoval s fyzikem David Böhm , konstrukční metodik Edward Matchett a John Polk Allen, druhý zodpovědný za Biosféra 2 .

V roce 1998 Blake založil DuVersity s Karen Stefano, kde v současné době pracuje jako ředitel studií. Je autorem několika knih, včetně Intelligence Nyní je inteligentní Enneagram a logovisual myšlení průvodce Making smysl. Pravidelně přednáší v Americe, Číně a ve Velké Británii a vede semináře spojené s jeho práci a že na DuVersity. Jeho nová tvorba zahrnuje studii o dialog s názvem struktur významu a podívejte se na naši souvislosti s vyšší inteligencí zvané vyšší inteligencí - A Gymnázia víry.

Blake je ženatý a má šest dětí a žije v Scottish Borders. (zdroj životopisu: https://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/A._G._E._Blake&prev=search)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.