Anne Marie Winston životopis

americká, 1958

Životopis

Anne Marie Rodgers je americká spisovatelka romantických románů, které píše pod pseudonymem Anne Marie Winston. Mnoho z jejích románů se objevilo na seznamech bestsellerů USAToday a působila jako viceprezidentka a předsedkyně ve Washington Romance Writers.

Anne Marie Rodgers se narodila v Pensylvánii ve Spojených státech amerických. Je to bývalá učitelka, která ráda čte, zachraňuje divokou zvěř, kočky a psy.

Romantické romány začala psát v roce 1989, kdy byla matkou v domácnosti se dvěma malými dětmi. Její první kniha, Nejlépe střežená tajemství, byla zakoupena linií Silhouette Desire v roce 1991 a publikována pod pseudonymem Anne Marie Winston.[1]

Dva z jejích románů, Náhradní manželka a Těhotná princezna, byly číslo jedna na seznamu bestsellerů Waldenbooks, zatímco několik dalších románů se umístilo na rozšířeném seznamu bestsellerů USAToday. Její vydání z června 2001 s názvem A Most Desirable M.D. popsal časopis Romantic Times Magazine jako „lahodný milostný příběh se spalujícími scénami, dvěma roztomilými postavami a skvělým příběhem a vývojem postav“ a byl nominován v roce 2001 na cenu za Best Silhouette Desire.

Winston je členkou Romance Writers of America a Novelists, Inc. Působila jako viceprezidentka a předsedkyně ve Washington Romance Writers a obdržela jejich cenu Magic Crystal za vynikající služby pro kapitolu. V roce 1998 byla vybrána, aby reprezentovala současnou romantickou fikci na semináři Smithsonian Institution Writing Seminar. (zdroj životopisu: Wikipedia)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.