Andrej Ivaško životopis

ruská

Životopis

Andrey Ivashko je badatel starověkého vědění našich předků, dirigent védské moudrosti, odborník na slovanské počáteční písmeno, učitel ve škole na úsvitu Svaroga, učitel dějepisu na střední škole pro děti Valeryho Sinelnikova „Az Buki Vedi, vedoucí „Školy úvodního dopisu“, studoval na Asgardské teologické škole.

V letech 2000 až 2004 studoval na vzdělávacím komplexu „Ukrajinská škola-gymnázium“. V roce 2008 absolvoval Tauridský humanitárně-ekologický institut ve městě Simferopol. Profesí novinář. V letech 2006 až 2007 pracoval v simferopolské televizní a rozhlasové společnosti ITV. Cestuje po městech, přednáší o védské kultuře a účastní se slovanských festivalů a svátků.

Andrei Ivashko na svých přednáškách a seminářích hovoří o slovanských tradicích, védském vidění světa, Dědictví předků, eniologii a parapsychologii, starém ruském jazyce a lidské informační bezpečnosti v moderním světě. Je aktivním vyznavačem obrody staroruského počátečního písmene, vystřízlivění slovanského světa a harmonického vstupu člověka do nové éry Vlka. (zdroj životopisu: https://www.ramha.tv/p/andreyivashko.html)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.