Andi Clevely životopis

anglická, 1945

Životopis

Anglický zahradník.

Andi Clevely je pracujícím zahradníkem již 35 let. Své první zeleninové plodiny vypěstoval v rohu pole během studia angličtiny na Oxfordu. Později se vzbouřil z akademického života a vydal se na zahradnickou kariéru, nejprve v Leedsu a poté s Crown Estate ve Windsor Great Park, poté v soukromých službách.

Srdcem pěstitele zeleniny, vždy vypěstoval co nejvíce potravin své rodině, včetně několika let „dobrého života“ s prasaty, kozami, králíky, drůbeží a včelami, stejně jako téměř soběstačnost v ovoci a zelenině. Nyní žije ve středním Walesu a dělí svůj čas mezi psaní, získávání zatravněného pozemku a mentoring svým dospělým dětem, které na oplátku objevují radost ze svého vlastního pěstování.

Napsal přes 20 knih o zahradnictví a nespočet článků a byl oceněn Cechem zahradních spisovatelů jako praktický novinář roku. Je také pravidelným televizním moderátorem, vystupuje v granadské televizi Cook's Garden , natáčeném v manchesterské alokaci, a také uvádí svůj vlastní seriál o kuchyňské zahradě Od základu pro Carlton TV. (zdroj životopisu: https://www.harpercollins.com/...)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.