Alena Alka Hájková životopis

česká, 1964

Životopis

Alena Hájková (*1964 v New Delhi, Indie) je známa ve světě obchodních pravidel, z říše nutnosti, jak vystupovat při různých příležitostech, osvědčila se jako rádkyně v bludišti pravidel, etikety a společenských předpisů. Stala se dobrou vílou podnikatelů a soukromníků, její hvězda občas zazáří i na televizním nebi.
Po studiu hry na klavír a zpěvu na Konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze a na Obchodní akademii v Resslově ulici v Praze působila od roku 1992 na velvyslanectví Indické republiky v Praze a v několika mezinárodních firmách.
Následně strávila několik let v Německu, kde získávala zkušenosti, které zúročila založením společenské a vzdělávací agentury STYLE (agentura-style.com) v roce 1998. Zabývá se organizací společenských akcí, mediálním poradenstvím, společenským vystupováním, komunikací a podporou profesního rozvoje jednotlivců i pracovních týmů. Mezi její klienty patří hotel Hilton a společnosti Nestlé, Boehringer Ingelheim, Merck a Čepro. Publikuje v MF DNES, v Lidových novinách a v lékařském a rodinném časopise MAMITA, vystupuje v rozhlase na stanicích Rádio Regina a Radiožurnál a v televizních pořadech (ČT 1, Nova, TV Prima). Je vdaná, má dva syny. (zdroj životopisu: kniha O umění vycházet s lidmi)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.