Očima přítele: veselé i vážné příběhy a vzpomínky na spisovatele Františka Nepila zajímavosti

nehodnoceno
Očima přítele: veselé i vážné příběhy a vzpomínky na spisovatele Františka Nepila https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421295/ocima-pritele-vesele-i-vazne-pribeh-g6Q-.jpg 0 0 0

Knížka obsahuje množství veselých i vážných historek ze života spisovatele Františka Nepila, na kterého zde vzpomíná bývalý spolužák a celoživotní přítel Josef Fišer. // Doplněno Nepilovým životopisem a bibliografií jeho díla.

Zajímavosti (1)

Existuje vzpomínkové pásmo “To byl František Nepil“, jež vzniklo v roce 2007 pod režijní taktovkou Jiřího Šrámka. Vydalo: AudioStory.
CD obsahuje: Úvod (Jiří Šrámek) -- O Františku Nepilovi (Marie Kubátová) -- O Františku Nepilovi (Miloslav Jágr) -- Tloustnout znamená stárnout (František Nepil) -- O Františku Nepilovi (Josef Koutecký) -- O Františku Nepilovi (Aleš Voves) -- Zavřete, prosím, své deštníky (František Nepil) -- O Františku Nepilovi (Jitka Molavcová) -- Jak rozbalovat vánoční dárek (František Nepil) -- O Františku Nepilovi (Miroslav Horníček) -- 28. říjen (František Nepil) (milamarus)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.

Štítky knihy

vzpomínky čeští spisovatelé František Nepil, 1929-1995

Autorovy knížky

2003  0%Očima přítele: veselé i vážné příběhy a vzpomínky na spisovatele Františka Nepila