Diana: Její nový život zajímavosti

Diana: Její nový život https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/40503/diana-jeji-novy-zivo-40503.jpg 3 30 7

Pokračování knihy Diana: Její pravdivý příběh. S pomocí několika nejbližších přátel a rádců z Walesu mohl Andrew Morton, autor knihy Diana: Její pravdivý příběh, opět nahlednout za drapérie oficiální královské propagandy a vylíčit, jak se Diana, jež se stala princeznou dříve, než dosáhla dospělosti, nyní učí být paní vlastího osudu, a nikoli jen palácovou loutkou. Morton odhaluje spory a intriky, které stály v pozadí rozluky s Charlesem, a tlumočí Dianiny osobní názory na odchod z veřejného života, na možnost nového manželství, na muže, které v životě potkala, i na výchovu prince Williama pro jeho budoucí královskou úlohu.... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Columbus (ČR)
Originální název:

Diana: Her New Life , 1994


více info...

Zajímavosti (3)

Fotka na obálce knihy je ze dne 21. června 1994. Princezna Diana navštívila párty, jež se konala na počest sira Jamese Goldsmitha. (milamarus)


O princezně Dianě bylo natočeno i mnoho dokumentů a filmů: Diana vs. královna, rok 2009; Diana: Poslední cesta, rok 2007, režie John Strickland ; Diana Svědci z tunelu, rok 2007; Královna, rok 2006, režie Stephen Frears; Dianino dědictví, rok 2004; Noc, kdy zemřela Diana, rok 2004; Diana, královna srdcí, rok 1998. (D.-e.-e.-)


Jedná se o volné pokračování knihy Diana: Její pravdivý příběh. (D.-e.-e.-)