svetlana6770 profil

☰ menu
svetlana6770

Svetlana Silivska

statistiky

Aktivní: 17.11.2023 12:51 (poprvé 10.08.2023)
Body:0
Palce za komentáře: 0 · 0 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Uživatel zde zatím nemá žádné knihy...

Kdo jsem

svetlana6770

„Atlantida. Elita ve hledání nesmrtelnosti“
Tato kniha shrnuje naši skutečnou historii za posledních 6 000 let a poskytuje důkladné informace o všech klíčových událostech, známých osobnostech a mechanismech manipulace, které formovaly náš současný spotřebitelský systém. Pomáhá lépe pochopit kořeny všeho, co se děje v dnešní době. Paralely s Atlantidou jsou jasně patrné, ačkoli naštěstí nemáme tak vyspělé technologie, které by mohly být zneužity proti člověku. Historie se však opakuje, a je zásadní, abychom se poučili z chyb Atlanťanů a učinili správná rozhodnutí.
O čem je tato kniha:
Historie předpotopní vysoce rozvinuté civilizace – Atlantidy, zmiňované ve světovém literárním dědictví Sumeru, Babylonie, Hellady a také v mýtech různých národů světa;
pravda o původu elity v moderní lidské společnosti, o jejím hledání nesmrtelnosti. Elita – to jsou služebníci Ela;
vysoce rozvinuté technologie, boj o moc, klimatické zbraně, jaderná válka dávné minulosti;
megality, unikátní technologie prodloužení života za hranici druhu;
nesmrtelnost v těle pro vyvolené;
fakta a důkazy – Jak se ideologie potomků Atlanťanů odrazila na moderním světonázoru lidstva? Historie vývoje spiknutí světové elity;
náhlé a rychlé změny klimatu;
poslední předěl. Nyní záleží na volbě každého z nás!

Kniha je skvělým dárkem k Vánocům pro všechny, kteří hledají pravdu a touží po změně. Pravda nás osvobozuje, činí nás zodpovědnými a uvědomělými. Můžete tuto knihu zanechat v místní knihovně pro veřejnost, nabídnout ji těm, kteří se věnují psaní a zkoumání historických témat, včetně tématu Atlantidy, nebo prostě jen potěšit blízkého člověka.
Je životně důležité, abychom udělali správnou volbu a přispěli k vytvoření lepšího světa pro nás a naše děti, abychom se vyhnuli osudu Atlantidy, která zmizela během jediné noci. Jakmile lidé získají pravdivý vhled do naší skutečné historie, budou sami schopni změnit situaci tam, kde žijí.