pomazánky

štítky

46 knih

200 druhů pomazánek200 druhů pomazánek1969, Eva Šafářová

200 receptů na výrobu pomazánek. více


Pomazánky a salátyPomazánky a saláty1986, Judith Fergusonová

Vice než 90 receptů na pomazánky, saláty, maso a vejce, ovocné saláty... více


Kuchařka nejen na neděli: PomazánkyKuchařka nejen na neděli: Pomazánky1997, Jaroslav Vašák

Tentokrát kuchařka plná pomazánek. více




Abeceda pomazánekAbeceda pomazánek1990, Libuše Krpcová

Pomazánky rozčleněné do jedenácti kategorií. více


Pomazánky a paštikyPomazánky a paštiky2008, Soňa Hasalová

Soňa Hasalová má bohaté zkušenosti se studenou kuchyní a do své knížky shromáždila 250 receptů. Její plejáda pomazánek ,včetně domácích paštik z masa,ryb,sýrů a zeleniny, zaručeně obohatí jídelníček každé rodiny a zpest... více


Nová kniha nátierokNová kniha nátierok1998, Jana Horecká

Nátierky sú mimoriadne vďačným pokrmom a pochúťkou. Ich príprava je zväčša nenáročná a rýchla... více


Kuchařka Studená kuchyněKuchařka Studená kuchyně1996, Zdeněk Roubínek

Recepty studené kuchyně, saláty , pomazánky, zdobení studených jídel...Fotografie Vladimír Doležal více


SALÁTY a pomazánkySALÁTY a pomazánky2013, Šárka Vaiglová

Saláty a pomazánky jsou oblíbenou součástí našeho stravování. V této kuchařské knize naleznete recepty na saláty zeleninové, těstovinové, vaječné, bramborové, luštěninové, rýžové, ovocné, houbové, masové, sýrové a 179... více


Zázrak zvaný jogurtZázrak zvaný jogurt1997, Hana Sedláčková

Kuchařské předpisy na přípravu pomazánek, polévek, salátů, hlavních jídel a pečiva, kde hlavní přísadou je vždy jogurt. více


Od artyčoku po zelíOd artyčoku po zelí1998, Dagmar Lánská

V kuchařce najdete na 270 receptů k přípravě nejrůznějších zeleninových pokrmů kombinovaných s masem, rybami a sójou, polévek, salátů a pomazánek. Zároveň nabízí zajímavé rady a informace proč je pro náš život zelenina d... více


Lahůdková kuchyněLahůdková kuchyně2010, Marie Janků Sandtnerová

Proslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ale i k rů... více


PomazánkyPomazánky1997, Libuše Vlachová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


100 a 1 pomazánek100 a 1 pomazánek1980, Eva Šafářová

Předpisy na přípravu jednoduchých slaných i sladkých pomazánek doplňuje technologický postup jejich přípravy, receptury na přílohové pečivo k pomazánkám a předpisy na plněná vejce, zeleninu, ovoce, závitky a kornoutky... více


Nátierky a šalátyNátierky a šaláty2016, Vladimír Horecký

Nátierky a šaláty sú obľúbenou súčasťou studenej kuchyne. Nátierky môžeme podávať ako predjedlo, ale aj na raňajky, olovrant alebo ľahkú večeru. Príprava týchto chutných, farebne lákavých a zároveň zdravých pochúťok neza... více


PomazánkyPomazánky2021, kolektiv autorů

200 nejlepších receptů. Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recep... více


3