ovoce

štítky

251 knih


Sezónní ovoce v naší kuchyni 0% Sezónní ovoce v naší kuchyni 2004, Lenka Mahelová

138 receptů z ovoce. více


Pestovanie a zužitkovanie drobného ovocia 0% Pestovanie a zužitkovanie drobného ovocia 1972, Ivan Hričovský

Autori prístupnou formou oboznamujú prostredníctvom publikácie čitateľov s vysádzaním, výživou, ochranou a zberom drobného ovocia. více


Výroba ovocných vín v domácnosti 0% Výroba ovocných vín v domácnosti 1960, František Strelka

Popis knihy není zatím k dispozici. více




Pěstujeme jabloně 0% Pěstujeme jabloně 2001, Jan Blažek

Kniha je zaměřena na všechny aspekty pěstování jabloní. více


Suroviny, pro 1. a 2. ročník OU a UŠ oboru konzervář 0% Suroviny, pro 1. a 2. ročník OU a UŠ oboru konzervář 1976, František Ilčík

Učebnice pro 1. a 2. ročník odborných učilišť a učňovských škol oboru konzervář. Obsah: 1. ročník: Úvodní část, Ovoce jako průmyslová surovina, Zelenina jako průmyslová surovina, Přejímání a skladování ovoce a zelenin... více


První česká banánová kuchařka 0% První česká banánová kuchařka 2000, Jaroslav Vašák

Banánová kuchařka vznikla ve spolupráci českého mistra kuchaře Jaroslava Vašáka, autora více než osmdesáti kuchařských knih, a ilustrátorky Pauly Carreck z Velké Británie. Kniha se zabývá historií pěstování banánů od ... více


Pěstování ovocného stromoví na Českomoravské vysočině se zvláštním zřetelem na podnebí a půdu 0% Pěstování ovocného stromoví na Českomoravské vysočině se zvláštním zřetelem na podnebí a půdu 1931, Jan Sajfert

Informativní, stručný a přístupný spisek pojednávající o pěstování a ošetřování ovocného stromoví se zvláštním zřetelem na Českomoravskou vysočinu. Informace jsou určeny především pro začátečníky a majitele venkovských z... více


Zavařujeme 0% Zavařujeme 1970, Juliana A. Fialová

Vedle přehledu různých způsobů konzervování ovoce a zeleniny obsahuje příručka předpisy k upotřebení a ukládání jednotlivých druhů. více


102 ovocných zákuskov sestry Anastázie 0% 102 ovocných zákuskov sestry Anastázie 2016, Anastazja Pustelnikova

Nový kuchársky bestseller sestry Anastázie ponúka nielen pastvu pre oči, pri ktorej sa vám zbiehajú slinky už len z pohľadu na sladké inšpirácie s ovocím od výmyslu sveta. Nájdete tu aj mnoho rád skúsenej majsterky vo sv... více


Konzervování v domácnosti 0% Konzervování v domácnosti 2001, Jaroslav Balaštík

Návody k přípravě a uchoání zdravých výrobků ze zahrady. Kniha poskytuje potřebné informace a návody ke konzervování, zmrazování a uskladnění potravin, především ovoce a zeleniny. Je určena pro domácnosti, zahrádkáře, v... více


Ananas - léčivá rostlina budoucnosti 0% Ananas - léčivá rostlina budoucnosti 2004, Barbara Simonsohn

V nářečí domorodých Indiánů znamená ananas vznešený plod. Jedná se o vyšlechtěnou plodinu, která je s největší pravděpodobností dílem některé ze starobylých jihoamerických kultur, jimž vděčíme za geneticky neuvěřitelně d... více


Uvařeno v Indii % Uvařeno v Indii 2022, Meera Sodha

Opravdová indická kuchyně je čerstvá, jednoduchá a až po okraj naplněná chutí. V této knize najdete více než 130 lahodných receptů: od horkých čapátí přes street food, voňavé kari omáčky, barevné přílohy až po lahodné de... více


Jádroviny 0% Jádroviny 2011, Dušan Nesrsta

Příručka se zabývá pěstováním jádrovin, popisuje 48 odrůd hrušní a 112 odrůd jabloní. Každá odrůda je doplněna obrazovým příkladem ovoce v poměrné velikosti, v typickém tvaru a v barevnosti plodu. K jednotlivým druhům js... více


Ovoce 0% Ovoce 1982, Marie Černá

Ilustrované leporelo s obrázky a názvy nejběžnějšího ovoce. více


Ovocné pochoutky 0% Ovocné pochoutky 1972, Maryna Klimentová

V úvodu autorka podrobně vysvětluje, v kterém ovoci jsou obsaženy základní vitamíny, a radí, jak s ovocem zacházet. Přitom přistupuje k předpisům na pokrmy i moučníky z různých druhů ovoce. více


Ovoce 0% Ovoce 1997, Jana Dlouhá

Ovocné dřeviny se pěstují hlavně pro plody, které mají ve zdravé výživě velký význam. Ovoce obsahuje množství důležitých minerálních látek a vitaminů, tříslovin, enzymy, pektiny, aromatické a jiné látky, nezbytné pro... více


Zpracování ovoce v malých provozovnách 0% Zpracování ovoce v malých provozovnách 1981, Vladimír Kott

Kniha obsahuje návody - jak zpracovat ovoce. Příručka seznamuje s technologickými postupy konzervování ovoce ve společných pěstitelských zpracovnách Českého zahrádkářského svazu, JZD a státních statků. Popisuje zpracov... více


Ovocné šťávy, vína a likéry 0% Ovocné šťávy, vína a likéry 1997, Heinrich Thonges

Připravte si šťávu, víno nebo likér. Autor ukazuje vyzkoušené, lehce použitelné a spolehlivé metody, aby se začátečníci vyhnuli možným chybám, a popisuje použité pomůcky. více


Konservace potravin v domácnosti 0% Konservace potravin v domácnosti 1958, Juliana A. Fialová

Publikace je určena každému, kdo hodlá konservací v domácnosti využít jakostních potravin po celý rok. více


Domácí výroba ovocných vín a nápojů 0% Domácí výroba ovocných vín a nápojů 1958, Vojtěch Hulač

Praktické návody k domácí přípravě nápojů z rozličných druhů ovoce (ovocná vína, ovocný ocet, medovina, ovocné likéry) a pokyny, jak hotové výrobky ošetřovat. více