brambory

štítky

93 knih


Nejdůležitější škodliví činitelé bramboruNejdůležitější škodliví činitelé bramboru2008, Ervín Hausvater

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Plíseň bramboruPlíseň bramboru2008, Vlastimil Rasocha

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Vločkovitost hlíz bramboruVločkovitost hlíz bramboru2008, Ervín Hausvater

Popis knihy není zatím k dispozici. více




Stříbřitost slupky bramboruStříbřitost slupky bramboru2008, Ervín Hausvater

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Drátovci a osenice u bramborDrátovci a osenice u brambor2008, Vlastimil Rasocha

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Ochrana brambor proti plevelůmOchrana brambor proti plevelům2008, Jaroslav Čepl

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Ekonomika pěstování bramborEkonomika pěstování brambor2009, Milan Čížek

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Hnojení bramborHnojení brambor2005, Jaroslav Čepl

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Pěstování bramborůPěstování bramborů1956, Jaroslav Dráb

Kniha Pěstování bramborů je napsána přehledně a srozumitelně, ačkoliv je velmi obsáhlá a podrobná. Je rozdělena do 25 kapitol. První dvě kapitoly pojednávají o národohospodářském významu bramborů, o stavu pěstování bramb... více


Choroby zeleniny a bramborChoroby zeleniny a brambor1997, Jaroslav Rod

Čtenářům se dostává do rukou publikace, která by jim měla pomoci v nesnadné orientaci ve značném množství chorob zeleniny a brambor. V obecné části jsou uvedeny základní a obecné informace o chorobách rostlin a ochran... více


Oblíbené pokrmy z bramborOblíbené pokrmy z brambor1999, Anne Wilson

Brambory jsou zelenina, bez které se neobejdeme. Podle knížky připravíte neuvěřitelné množství známých i méně známých bramborových pochoutek. více


Atlas odrůd bramborAtlas odrůd brambor1968, František Novák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Atlas chorob a škůdců bramborAtlas chorob a škůdců brambor1957, František Novák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračníchZemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních1912, Václav Soukup

Podrobné návody jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati. Zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup bývalý vrchní kuchař a odb. spisovatel. Přioojeny různ... více


Čo zo zemiakovČo zo zemiakov1990, Mária Hajková

Popis knihy není zatím k dispozici. více


5