Velké překvapení

recenze

Sváděj mě (2022) 5 z 5 / bradovav
Sváděj mě

Obálka: 3* (nemám ráda břišní obálky)
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*
@nakladatelstvimetafora @grada_cz
#spoluprace

Série Phoenix se přede mnou podle mě zbytečně dlouho ukrývala. Sváděj mě je první díl, který jsem přečetla za jednu cestu do práce vlakem (a že jsem se chvilkami musela až červenat, že ji čtu na veřejnosti).

Knihu bych rozdělila do dvou částí - první vás má zaujmout hříšným prostředím a sexuálními scénami - to kniha dokáže skvěle. Občas jsem si říkala, kde končí literatura a kde čtu vyloženě porno. Co musím zmínit je, že scény jsou psány pikantně, ale bez nevkusných či vyloženě prasáckých výrazů - skvěle přeloženo s citem pro náš jazyk.

Druhá část vám pak zahraje na city a naservíruje velmi pěkně uchopený romantický vztah mezi hlavními postavami. Až jsem se přistihla, jak namlsaná z první části čtu a v duchu si říkám - pěkný a teď sundej kalhoty.

Za mě velké překvapení! Kniha se četla sama a já už se nemůžu dočkat, až si vezmu do ruky druhý díl.

Celkové hodnocení: 5* z 5*

5* pro erotiku? Blázníš? Ano! Protože já knihy hodnotím v rámci svého žánru a tam prostě tento první díl patří mezi ty nejlepší.


Sváděj mě Sváděj mě Stacey Kennedy

Zoey Parkerová zosnovala plán pomsty ve třech krocích: Získá vstup do velmi exkluzivního erotického klubu Phoenix. Prožije své nejdivočejší fantazie přímo před očima svých dávných nepřátel a tím jim dokáže, že ji nezlomili. Zmi... více


Komentáře (0)

Přidat komentář