Tři kroky od pekla

recenze

Tři kroky od pekla (2022) 3 z 5 / renulka16
Tři kroky od pekla

Děkuji nakladatelství Moba za zaslání knihy k recenzi a ve vloženou důvěru.

Přiznávám, že od paní autorky jsem ještě nic nečetla i když ji sleduji už nějakou dobu na Facebooku. Pamatuji si ale, že jeden den dávala možnost na FB hlasovat pro to, která z fotek je nejlepší a bude právě na této obálce . Nakonec vybrala tuto a je perfektní. No a tak jsem moc ráda, že se mi konečně naskytla možnost si knihu přečíst.

Musím říct, že v knize je tolik postav, že jsem se nějaký čas ztrácela a už jsem si říkala, že si to snad budu psát, ale nakonec jsem se chytla, za což jsem fakt ráda.

Autorka je fakt šikovná, protože kdo je vrah sem absolutně nerozluštila a byla jsem překvapená, kdo to nakonec byl. To se paní Veronice fakt povedlo. Jestli má všechny knihy takhle složité na odhalení, tak si je musím přečíst, protože to je něco pro mě ! Nesedí mi totiž knihy, kdy je vrah odhalen hned na začátku, ráda si vytvářím různé teorie. Proto taky čtu detektivky, že jo?!

Začátek knihy byl drsný, znásilnění a smrt chlapečka cca 10-11 let, ale závěr mě fakt dostal. Zaprvé, kdo to vlastně byl a za druhé to, jak se vrah choval, bylo absolutně nechutné a zasloužil by si nejhorší trest. Tohle budu zase dlouho vstřebávat . Takovým stvůrám by mělo být odebráno právo na to mít někdy děti. Ale kdo to může vědět, bohužel.

Co se týká postav v knize, byly fakt skvěle popsány. Anety mi bylo líto, žít takhle a s takovým člověkem, asi bych se raději zabila, než se takhle trápit.

Místní drbna Bohunka mi připomínala chováním Bohunku z Gymplu s.r.o (seriál na Nově, kdo pamatuje) a musela jsem se u toho smát, když jsem si ji vždycky představila . Akorát chudák nedopadla šťastně.

Soukromá detektivka Tara, která nakonec přišla na to, kdo to ve skutečnosti byl, byla taky skvělá. Líbilo se mi její chování.

Laila, pěkná podvodnice a mrcha, ale to se dá čekat od někoho, kdo mluví s mrtvými, no ne?

Celkově kniha byla skvělá, nenudila jsem se u ní, ale dost mě obtěžovalo to, že se ztrácím v těch osobách a musela jsem se vracet, aby mi to vždycky došlo, proto hodnotím 3*/5*.


Tři kroky od pekla Tři kroky od pekla Veronika Černucká

Soukromou vyšetřovatelku Taru přivede do Svárova pátrání po dvou malých chlapcích. Brzy dojde k vraždě člověka, jehož smrt všechny překvapí. Následují další vraždy a Tara má plné ruce práce. Případ je čím dál zamotanější a nic ned... více


Komentáře (0)

Přidat komentář