Sokolník

recenze

Sokolník (2023) 5 z 5 / renulka16
Sokolník

Nový případ agentky FBI Niny Guerrerové nás opět zavede do arizonského Phoenixu. Na tamní univerzitě se za poslední měsíce pohřešuje už šest studentek. Policie i agenti FBI horečně pátrají. Vyšetřování získá na naléhavosti, když detektivy v náhodně objevené šachtě opuštěného dolu ohromí bizarní nález: pět dívčích těl v různém stadiu mumifikace.

Třetí díl série a já začínám právě ním. Chyba.
Omyl.
Nedělat!
Ano, samozřejmě, že se tato kniha dá číst samostatně, ale za předpokladu, že si nebudete chtít přečíst i předchozí díly stejně jako já, protože jsou tam na ně spoilery, tak pozor na to!

Tento thriller je perfektní a vlastně nemám nic co bych mu mohla vytknout!
Nina, nejen jako vyšetřovatelka, ale také jako bytost je velice sympatická, chytrá, milá a na to, co si musela vytrpět, obdivuhodná! Chtěla bych si o Nině přečíst další pokračování, o tom, jak se vyvine její život dál...

Kromě Niny zde také sledujeme Biancu, která zde hraje důležitou roli. Mladá dívka, kterou si pod svá křídla vzala právě Nina. I Nina neměla lehké dětství. Přesto je stejně skvělá jako Nina, navíc naprosto chytrá!

A teď k vrahovi. V příběhu můžeme sledovat několik kapitol z jeho pohledu a tentokrát mi bylo chvílemi vraha i líto, tak skvěle vykreslená psychologie, klobouk dolů!
Vrah si navíc vede poznatky o svých obětech, což je skvělé, originální a naprosto to dodá šťávu v příběhu.

Tento thriller se zpočátku jeví jako poklidný, kdežto v téměř konečné fázi tomu nasadí velké napětí a o akci zde není nouze.

Tip já vraha sem měla od začátku naprosto jasný, bylo to tak přesvědčující, že jsem se maximálně sekla, takže za to autorce tleskám.

Doporučuji všemi deseti!


Sokolník Sokolník Isabella Maldonado

Nový případ agentky FBI Niny Guerrerové nás opět zavede do arizonského Phoenixu. Na tamní univerzitě se za poslední měsíce pohřešuje už šest studentek. Policie i agenti FBI horečně pátrají. Vyšetřování získá na naléhavosti, když d... více


Komentáře (0)

Přidat komentář