Norské krimi

recenze

Otázka viny (2023) 4 z 5 / maja89
Otázka viny

Letní oddechové čtení ? Tak to rozhodně není kniha OTÁZKA VINY od Jorn Lier Horsta.

Knihu jsem dostala od @albatrosmedia a moc za ni děkuji .

Je vidět , že autor vystudoval kriminologii, psychologii a policejní akademii . Nevěřila bych , co vše se dá zjistit a jaké vyšetřovací metodiky jsou vůbec možné
Severské krimi nikdy nezklame a autor je pro mě opravdu příjemným překvapením . Nejedná se o krimi plné vnitřností, krve a části těl , ale i tak je příběh svým způsobem šokující . Jak se postupně prolíná časová osa nového případu se starým , vycházejí najevo , alespoň pro mě ,šokující informace a co se vám zda jako To musí být přece takhle je ve skutečnosti No to snad ne moment Závěr byl pro mě překvapující a rozhodně knihu doporučuji .

Moc se mi líbila hlavní postava komisaře Wistinga. Jeho úvahy , způsob myšlení i přístup mi byl sympatický od první chvíle . Takže si moc ráda přečtu další autorovy knihy s tímto vyšetřovatelem .

ANOTACE

Odsouzený vrah. Anonymní dopisy. Nebezpečná hra, ve které jde o všechno.
William Wisting si od zločinu neodpočine ani během dovolené. Když mu přijde anonym odkazující na dávno vyřešenou vraždu sedmnáctileté dívky, rozhodne se případ přezkoumat. Zdá se, že něco nesedí a další dopisy to potvrdí. Vrchního komisaře se zmocňuje nepříjemný pocit, že s ním tajemný pisatel manipuluje jako s loutkou. Podaří se mu odhalit jeho identitu a motiv? A co když vše souvisí s jiným, velmi podobným případem? Pravda je zahalená v mlze iluzí Wisting ji však hodlá najít za každou cenu.


Otázka viny Otázka viny Jørn Lier Horst

Odsouzený vrah. Anonymní dopisy. Nebezpečná hra, ve které jde o všechno. William Wisting si od zločinu neodpočine ani během dovolené. Když mu přijde anonym odkazující na dávno vyřešenou vraždu sedmnáctileté dívky, rozhodne se ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář