Něco k autorce

recenze

Psaní se nečervená (2021) 4 z 5 / mala_holka_s_pr
Psaní se nečervená

Andrea je v realitě mladá nadějná spisovatelka, která se narodila do skromných poměrů kus od Prahy. Její život se zdál být naprosto obyčejný, dokud se nerozhodla napsat svůj první román. Ukázalo se, že její život není tak obyčejný.
Ája je podle mě českou verzí Emily z Paříže markeťačka v Praze. Měla ale nezdolnou vášeň pro psaní a snila o tom, že jednoho dne bude uznávanou spisovatelkou. Její příběhy jsou plné trapasů, barev, emocí a života. Zdá se,, že každá věta, kterou napsala, ožila na papíře.
Přestože Ája vyrůstala daleko od luxusu, propagovala ho. Srdnatě pracovala nejen v marketingu, ale i na svém snu. Psala den co den, a to i přes nespočet stránek, které si nikdy nikdo nepřečetl a ani již nepřečte. Je přílišná perfekcionalistka a o to komičtěji působí její příhody ze života, které jsou opakem perfektnosti.
Ája se stala inspirací pro všechny ty, kdo věří, že jejich sny jsou dosažitelné, ať už pocházejí odkudkoliv.
Česká Emily z Paříže by se stala ikonou literárního světa, kdyby její kniha nemela tak špatnou korektorku. Ale to je pro mě jediná výtka.
Příště by si paní spisovatelka měla najít lepšího nakladatele.
Určitě stojí za to autorku podpořit nákupem její knihy. V životě má tolik změn, že její druhá kniha by mohla být to, co prorazí

... a chtělo by to audioknihu


Psaní se nečervená Psaní se nečervená Andrea Stujová

Kniha osobních příběhů, jež sice nevyznívají v můj prospěch, ale mohou se stát každému – bez rozdílu pohlaví i věku. Formou i obsahem přirozené, psané jednoduše a s nadhledem tak, jak se staly. Vhodné pro zlepšení nálady či zkráce... více


Komentáře (0)

Přidat komentář