Nechala jsem se strhnout davem. ale vůbec toho nelituji!

recenze

Čtvrté křídlo (2024) 4 z 5 / ValerieU.
Čtvrté křídlo

Pokud nežijete pod zemí, tak jste asi už o Čtvrtém křídle slyšeli. Jedná se o fantasy příběh z vojenské školy, kde se cvičí dračí jezdci. Hlavní hrdinka Violet by se na tuto smrtící školu nepřihlásila, ale jako dcera generálky prostě nemá na výběr.

Čtvrté křídlo je hodně doporučováno fanouškům SJM a lidé často vyzdvihují hate to love romantickou linku, což mi napovídalo, že se mi kniha nebude líbit. Ještěže jsem se nechala přesvědčit školním prostředí a DRAKY!

Prostředí jsem si zamilovala a zpracování draků je v této knize prostě na jedničku. Komunikace s jejich jezdci mě fascinovala.
Musím také ocenit postavy, Violet byla chytrá a nápaditá, Dain byl uvěřitelný (a pěkně otravný) a Xaden byl pragmatický a zajímavý. Jen o dalších vedlejších postavách bych se ráda dozvěděla víc!

Čtenáři, kteří si nepotrpí na tajemné svalnaté týpky, se nemusí bát, romantika se objeví až vážně ke konci a byla lepší než jsem čekala. I když bych se bez smutu obešla.

Shrnuto podtrženo, není to nejlepší kniha, co jsem četla, ale i tak jsem si ji neskutečně užila! Moc se těším na druhý díl a dávám 4/5.

Děkuji moc @humbook_blogeri za poslání Reading copy.
#humbookblogeri #humbook #ctvrtekridlo #fourthwing #bookstagrammer

Komentáře (0)

Přidat komentář