Návykové čtení

recenze

Drž mě (2022) 5 z 5 / bradovav
Drž mě

Obálka: 4*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*
@grada_cz @nakladatelstvimetafora
#spoluprace

Ještě než se vrhnu na hodnocení obsahu, zastavím se u obálky. Víte, že jsem obálkofil a proto vás možná zarazí, že takový styl obálky hodnotím tak vysoko. Je to jednoduché, mám ráda, když si erotická kniha svou obálkou na nic nehraje. Nehraje barvami a kreslenými postavami, nesnaží se o romantické pojetí a jednoduše naservíruje o co v této knize jde.

Co se týká obsahu, není to jen erotika, nahá těla a sex. To, co dělá sérii Phoenix jedinečnou a jinou než klasické erotické čtení jsou celkem propracované dějové linky, které dělají příběh čtenářsky poutavý. V tomto konkrétním díle jsem přemýšlela spolu se soukromou detektivkou o pohnutkách páru, který zamotal hlavu nejen jí, ale také šéfovi bezpečnosti samotného klubu.

Já je odhadla už v počátku, hlavním hrdinům toto chvíli trvalo. Vyčítat jim to ovšem nebudete, protože se těšíte na každou chvilku, kdy se zase setkají.

Nebudu vám totiž nic nalhávat, i když má kniha pěknou dějovou linku, sexuálními scénami je nabitá. Autorka je mistrní popisu, erotiku servíruje bez nechutných výrazů, smyslně a poutavě. Je to snad jediná autorka, která dokáže i svlékání kalhot udělat napínavé. Neobvyklé prostředí erotického klubu pak dělá scény ještě zajímavější a nejednou je čtenáři při čtení horko.

Čtení o klubu Phoenix je prostě návykové - svědčí o tom, že nyní kroužím kolem dalšího dílu a přemlouvám se, ať si ho nepřečtu hned.

Pokud máte doma čtenářku, která holduje erotickým knihám, musíte tuto sérii pořídit k Vánocům. Věřte mi, že svůj vděk vám projeví ještě ten večer - já tuto knihu totiž přečetla za dvě hodiny. No a to by mohl být pak skvělý dárek i pro vás ne?

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Drž mě Drž mě Stacey Kennedy

Když v erotickém klubu Phoenix dojde k narušení bezpečnosti, šéf ochranky Archer požádá o pomoc Zoeyinu kamarádku, soukromou vyšetřovatelku Elise. Té rychle dojde, že si ji nevybral jen kvůli hackerským schopnostem. Jakkoliv ji al... více


Komentáře (0)

Přidat komentář