Nás se nezbavíš

recenze

Nás se nezbavíš (2022) 4 z 5 / renulka16
Nás se nezbavíš

Kniha Nás se nezbavíš je 52. díl ze série Eva Dallasová. Já jsem tuto sérii začala číst až od 51. dílu, ale vlastně ničemu to vůbec nevadí.

Na začátku této knihy je krátké připomenutí toho, co se stali v předchozím díle, což je opravdu super, když to čtete s větším časovým odstupem. Lépe se pak vchází do děje a hned si to člověk osvěží.

V tomto díle se Eva zabývá případem, který od samého začátku vypadá jako zločin z vášně. Když ovšem vyslechne ženu, která zavolala policii, její výpověď prostě nesedí. Navíc jí trvalo více než hodinu, než vraždu po nalezení těla ohlásila. Na jednu lež se nabalují další a Eva se dostává do víru událostí, v jejichž středu stojí fanatická skupina, a na povrch vyplývá šokující zločinné spiknutí.

Tento díl byl pro mě nebyl tolik akční jako ten předchozí. Eva, její manžel Roark a celý její tým se tentokrát hlavně zaměřovali na samostatnou detektivní linii. Přesto se mi velmi líbil. Tato série se odehrává v trochu vzdálené budoucnosti a budu se opakovat, chtěla bych domu jejich AutoChefa!

V tomto příběhu je hlavním tématem jakási sekta. Brutální sekta. Ač toto téma moc nemusím, bylo to hezky zpracované a tím pádem mi to nepřišlo nějakým způsobem obtěžující. Kniha se čte sama a Evu s jejím týmem si okamžitě oblíbíte.

Velmi ráda knihu doporučuji.

Komentáře (0)

Přidat komentář