Národní opruzení 2 - učitelé nám lžou!!!

recenze

Národní opruzení 2: Tajemství trnové koruny (2024) 5 z 5 / cestina_s_linus
Národní opruzení 2: Tajemství trnové koruny

Z prvního dílu jsem byla nadšená - pouze jsem remcala, že jsem chtěla mnohem více mrtvol. Těch jsem se v pokračování dočkala.

Nevím, jestli ten pocit budu mít pouze já, ale přijde mi, že tady tentokrát nešlo ani tak moc o nějaký “děj“, ale o nitro (a osudy) jednotlivých postav. Svým způsobem tu děj máme, ale bylo by z mé strany nehezké, kdybych něco vyspoilerovala. Věřte mi, nechcete, abych popisovala vše, co mi vyrazilo dech.

Toto pokračování je jiné. Zatímco první díl mi přijde jako četba “pro děti“ (respektive 6.-7. třída), tak NO2 bych viděla pro “starší čtenáře (začátek střední). Máme tady momenty, u kterých se nejeden čtenář bude červenat (a zároveň nadávat, proč toho není mnohem více) a také jsou zde naťuknuty otázky, které mladší čtenáře nemusí zajímat.

Nejvíce jsem si užila konec. Ani ve snu by mě nenapadlo, že to dopadne takto. Svým způsobem je příběh Národního opruzení u konce, ale ráda bych viděla pokračování, protože konec...

A obálka byla opět skvělá! Bavilo mě hledání a opět jsem vše našla!

ehm, ehm... zacukaly mu koutky (pochopí jen zasvěcení)

Knihu jsem přečetla v rámci spolupráce s dobre-knihy.cz


Národní opruzení 2: Tajemství trnové koruny Národní opruzení 2: Tajemství trnové koruny Karolína Zoe Meixnerová

Historii přepsat nelze, ale naše fantazie umí zázraky. Pokračování hitu Národní opruzení. Konec dobrý, všechno dobré. Ale osud hrdinů Národního opruzení prvním dílem zdaleka neskončil. Tentokrát se musí popasovat s mocnostmi, kte... více


Komentáře (0)

Přidat komentář