Nádherná obálka

recenze

Král (2022) 5 z 5 / bradovav
Král

Obálka: 10*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*
@knihybeta #spoluprace

Než se pustím do hodnocení obsahu knihy, neodpustím si komentovat její obálku! Obálky celé série jsou pro mě jakožto člověka, kterému záleží na obálce a kterému krásná obálka knihu vnutí naprosto famózní! Ani škála 5* mi nestačila! Hra barev, temná romance s temnou obálkou a styl, který naprosto pasuje k motorkářskému gangu. Za mě moc povedené a budu muset přeskládat knihovnu, aby tahle krása nebyla skrytá.

Co se týká obsahu. Prvních pár stránek jsem byla v rozpacích, říkala sem si, jestli mě kniha dokáže zaujmout, pohltit. Po prvních zhruba 40 stránkách ovšem přišel zlom - já si velice oblíbila drsnou holku, která se z velkého světa televizní show vrátila do maloměsta psát pro místní noviny, které vlastní její rodina. Její sebevědomí, suverenita se líbila nejen mě, ale i Kingovi. Hříšnému králi, který jednu noc ovládl i mé sny.

Erotické a romantické knihy mi nejsou cizí, proto se málokdy stane, že mě některá překvapí. Tato kniha to ale dokázala - erotické scény, kterých není moc neodvádí pozornost od hlavního děje a romantické linky. Ta je zde uvěřitelná a přerod drsňáka v zamilovaného muže mě opravdu bavila. Zasazení příběhu do motorkářského prostředí, které je mému srdci blízké, bylo právě tím něčím neotřelým, s čím jsem se ještě nesetkala a co mě bavilo. Místy až mafiánské scény příběh okořenily a zároveň nebyly rušivé.

Za mě skvěle vyvážená kniha, která mi umožnila se zasnít a utéct všedním dnům.

Jde o první díl série s názvem Clipton Forge, kde každý díl je věnován jiné postavě, postavám. Já si hlavní postavy knihy Král tak oblíbila, že doufám v jejich návrat i v dalších dílech, které si díky spolupráci s @knihybeta mohu přečíst.

Za mě velké doporučení a celkové hodnocení: 5* z 5*

Komentáře (0)

Přidat komentář