Mrazivá náruč

recenze

Mrazivá náruč (2023) 5 z 5 / piskotjanicka
Mrazivá náruč

Anotace :
Ve chvíli, kdy devatenáctiletá Valerie jen o vlásek unikne pronásledovateli, netuší, že tím právě odsoudila k smrti svého milovaného, o dva roky mladšího bratra Romana. Dosud byla přesvědčená, že o něm ví vše. Po jeho smrti však vyvstávají nečekaná tajemství, při jejichž odhalování Valerie probudí i démony vlastní minulosti.
Romanova šestnáctiletá přítelkyně Laura také nemá na první pohled zcela ideální rodinu, navíc má brzy vyjít najevo zcela zásadní fakt, který změní víc, něž by jí bylo milé...
Co všechno může odstartovat jedna tragická událost?

Komentář:
Tuto knihu jsem měla možnost si přečíst v rámci knižní štafety a zato bych chtěla moc poděkovat autorce této knihy.

Jde o již druhou knihu od této české autorky první byla Dokonalé propojení. Obě knihy jsou velice hezky propracované a napsané.
Kniha Mrazivá náruč mě vtáhla do děje a přečetla jsem ji téměř jedním dechem. Nedalo se od této knihy odtrhnout, i když okolnosti bohužel chtěli jinak.
Příběh ukazuje mimo jiné nato jak si málo lidi všímají lidí, kteří potřebují pomoct.
Valerie měla hodně těžký život, který ji poznamenal po psychické stránce na celý život. Musela si mimo jiné od 5 let starat o svého milovaného bratra vařit prát až uklízet, protože jejich matka toho nebyla schopná a nikdo si toho nevšiml..... Jak vše Val nakonec zvládla celé dětství a poté po smrti jejího bratra, která vše zase hodně zkomplikovala to si budete muset přečíst sami. Příběh je plný napětí, strachu a nečekaných zvratů až do samého konce. Kniha rozhodně stojí zato si ji přečíst.


Mrazivá náruč Mrazivá náruč Jana Jánská

Ve chvíli, kdy devatenáctiletá Valerie jen o vlásek unikne pronásledovateli, netuší, že tím právě odsoudila k smrti svého o dva roky mladšího bratra Romana. Dosud byla přesvědčená, že ví o svém milovaném bráškovi vše. Po jeho smrt... více


Komentáře (1)

Přidat komentář

JanaJanska
08.06.2023

Mockrát děkuju za recenzi :)