Jsme nevyhnutelní

recenze

Jsme nevyhnutelní (2023) 5 z 5 / AnnaZeSvetaKnih
Jsme nevyhnutelní

Oliny knížky pro mě budou mít v srdíčku vždycky speciální místo. Pamatuju si, jak jsem si poprvé přečetla MTJV a rozjela se moje čtecí éra. Díky právě MTJV a Ole jsem objevila i Humbook, zacož jsem mega vděčná, no a teď už k samotné knížce.
Od začátku naprosto obdivuju Izzy, má tak silný charakter a hned jsem si ji oblíbila, líbilo se mi, že tam byla zakomponovaná právě postava na vozíčku a to téma bylo moc dobře rozepsané, friendship Harper a Izzy je moc hezký.
Harper je ofc naprosto badass hl. hrdinka a omg shes amazing, je to taková ta postava, co vám dodá mega sebevědomí, když to nejvíc potřebuješ. Celkově knížka po grafické stránce je krásně vymakaný, ty storýčka, chaty, fotky, hlavně prostředí kapely, no prostě úžasný. Popkulturních narážek je tam opravdu spoustu a ty jsou skvělé.
Ta romantika, ahhh Ola to prostě umí, Travis s Harper jsou spolu mega hot.
Je tam víc chatů než v předchozích knihách a to je podle mě super, hezky to vyvažuje ten text a chaty.
Nejlepší a zároveň poslední knížka z téhle série. Oli, hlavně nepřestávej psát, protože tvoje knížky milujem a we need more.
Za knížku a mini Ola box moc děkuji @humbook
@humbook_blogeri #spoluprace


Jsme nevyhnutelní Jsme nevyhnutelní Nofreeusernames (p)

Jsou moment, nebo navždycky? Volné pokračování bestsellerové romantické série. První pravidlo Travisovy kapely zní: členové si spolu nesmí nic začít. Druhé pravidlo Travisovy kapely zní: členové si spolu NESMÍ nic začít. Zdá se t... více


Komentáře (0)

Přidat komentář