Inspirativní průvodce pro balkonové zahradníky

recenze

Vyvýšené záhony na balkoně - Bohatá úroda na malém prostoru (2023) 5 z 5 / actavis
Vyvýšené záhony na balkoně - Bohatá úroda na malém prostoru

Lisa-Maria Trauer v knize „Vyvýšené záhony na balkoně - Bohatá úroda na malém prostoru“ představuje způsoby, jak dosáhnout bohaté úrody na balkoně, i když nemáte k dispozici zahradu. Autorka, která sama pěstuje ovoce, bylinky a květiny na svém městském balkoně, sdílí své zkušenosti a poskytuje užitečné rady a tipy.

Knihu lze považovat za komplexní průvodce tématem balkonových záhonů. Na začátku knihy jsou představeny ukázkové příklady vhodné pro začátečníky v pěstování rostlin. Následně nás autorka provádí praktickými tipy týkajícími se vytváření a údržby vyvýšených záhonů na balkoně, včetně výběru vhodných rostlin a správné péče.

Trauer systematicky představuje různé typy vyvýšených záhonů, včetně různých možností jejich konstrukce. V knize najdete návody na stavbu vyvýšených záhonů. Autorka se zaměřuje i na estetiku knihy, která je plná inspirativních fotografií a ilustrací.

Celkově lze tedy konstatovat, že kniha „Vyvýšené záhony na balkoně - Bohatá úroda na malém prostoru“ od Lisa-Maria Trauer je neocenitelným zdrojem informací pro všechny, kteří se chtějí pustit do pěstování rostlin na balkoně.

Knihu mohu jednoznačně doporučit každému, kdo hledá komplexní průvodce pěstováním rostlin na balkoně.

Děkuji nakladatelství Kazda za možnost seznámit se s touto knihou.

Komentáře (0)

Přidat komentář