Ginger me and u

recenze

Ginger Me and You (2019) 2 z 5 / Sinaii
Ginger Me and You

Knížku jsem dostala s komentářem, ať od toho příliš nečekám. Ačkoliv mě to mrzí, bylo to dost realistické hodnocení.
Kniha samotná je čtivá, když si zvyknete na zvláštní formátování. Jediný důvod, proč jsem ji přečetla až do konce, byl bohužel ten, že jsem nemohla uvěřit tomu, že by někdo vydal tak plochý příběh. Autorka očividně nepíše špatně, ale i na červenou knihovnu mi to přišlo absolutně mimo.
Spoilery: Hlavní hrdinka je krásná, bohatá, šikovná, najde si muže svých snů a umře na rakovinu. To je romantický příběh na úrovni střední školy.
Pro čtenáře je extrémně těžké ztotožnit se s dokonalou hrdinkou, která sice pořád brečí, ale žádné emoce to nevyvolává, a aby se tam aspoň něco stalo, tak ji teda na konci zabijeme.

Věřím, že autorka knížkou, s milionem odkazů na jiná díla, udělala radost hlavně sama sobě a vylila nám na papír sbírku svých (erotických) snů a fantasií. Nejsem si jistá, že kohokoliv jiného dokáže tento příběh duševně obohatit.
Omlouvám se, pište, užívejte si to, ale příště vážně zvažte, jestli je to potřeba fyzicky vydávat a ještě v pevné vazbě.

Plusy: Čtivé, zajímavé téma shibari, hezky popsaný okamžik nemoci a odcházení na úplném konci - rozhodně nejlíp zpracovaný moment v knize.


Ginger Me and You Ginger Me and You Šárka Konečná

Dokážete se rozhodnout a své rozhodnutí si obhájit? Dokážete odolat společenskému nátlaku? Já ano. Rozhodla jsem se prožít každý okamžik svého překrásného života naplno. Rozhodla jsem se nést plnou zodpovědnost za svá životní rozh... více


Komentáře (0)

Přidat komentář