Český Sex ve městě

recenze

Člověk nemůže mít všechno (2021) 4 z 5 / Knishtagram
Člověk nemůže mít všechno

Na nabídku spolupráce jsem kývnul na základě zaslané anotace, která se mi vryla pod kůži díky podobnému námětu, jako má jeden z mých oblíbených seriálů a tím je Sex ve městě.

Celý příběh se mi četl velmi snadno a troufám si napsat, že je tahle kniha jednou z těch, kterou zvládnete přečíst na jeden zátah. Určitě oceníte její skladnost, protože díky její kapesní velikosti ji můžete tahat všude s sebou.

Na to, že je to autorčina prvotina musím ocenit především styl psaní. Text je stručný a přesně takový, jaký by v knize takových rozměrů měl být. Děj tří hlavních protagonistek postupně graduje a tím vás udrží v kontinuálním napětí. Každé drama v příběhu je podtrhnuto lehkým humorem, který příjemně odlehčuje čtení.

Jen se tedy musím přiznat, že jsem natolik už zvyklý na seriál Sex ve městě, že jsem během čtení neustále porovnával knihu a seriál, a to byla možná chyba. Kniha by si zasloužila určitě některé dějové zápletky více rozepsat, aby nepůsobily tak osekaně. Pokud se autorka pustí do další knihy, věřím, že se nebude bát popsat ještě větší počet stran, než popsala u této knihy. :)

Tímto děkuji za spolupráci a pokud máte rádi příběhy ze života, které mohou potkat každého z nás, s chutí do přečteni této knihy. :)

Petr z Knihstagramu

Komentáře (0)

Přidat komentář