Amari opět na scéně

recenze

Amari a Velká hra (2023) 4 z 5 / renulka16
Amari a Velká hra

Amari a Velká hra je pokračování série. První díl je Amari a Noční bratři a jelikož všechny mé recenze jsou subjektivní, tak ani tady neudělám výjimku a za sebe říkám, že první díl byl pro mě ve velké míře lepší.

První díl mě bavil hlavně z důvodu, protože se Amari seznamovala s novým světem o kterém neměla ani zdání, bavila mě část, kdy se připravovali na to stát se mladými agenty, kdy se hašteřila s Dylanem. Tento díl mi přišel více kouzelný a takový lepší pro ty menší děti.

Kdežto Velká hra je dle mě spíše už pro starší děti. Nebo alespoň na mě to tak působilo. Byl plný akce a daleko více temnější a z malé holčičky, která je vlastně furt stejně stará, se rázem stala hrozně velká holka a takové to dětské kouzlo se z tohoto příběhu vytratilo.
Co se mi ale asi nejvíce líbilo bylo to, že většina dospělých přesto, co se tam dělo, bralo ohledy na to, že je Amari pořád ještě malé dítě, byť svým chováním a šikovností, se na to lehce dalo zapomenout.

Přesto se moc těším na pokračování a jsem zvědavá, jak se život Amari dále vyvine. A určitě ráda tuto sérii doporučuji. Neměla by vás a vaše děti minout! Je to perfektně vymyšlený svět!


Amari a Velká hra Amari a Velká hra B. B. Alston

Kouzelné dobrodružství pokračuje! oblíbená hrdinka Amari z Úřadu pro nadpřirozené záležitosti se vrací! Potom, co se Amari Petersové vloni povedlo najít svého ztraceného bratra a zachránit celý svět, doufá, že další rok na Úřad... více


Komentáře (0)

Přidat komentář