Liga spravedlnosti versus Sebevražedný oddíl (Black edice) přehled

Liga spravedlnosti versus Sebevražedný oddíl (Black edice) https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/395285/bmid_liga-spravedlnosti-versus-sebevraze-FlN-395285.jpg 4 49 49

Sebevražedný oddíl zasahuje ze stínů a odvádí práci, které by se superhrdinové nedotkli ani dlouhou tyčí. Jeho členy drží pod krkem svým ocelovým stiskem ředitelka Amanda Wallerová a dosud se jí dařilo svá monstra a maniaky udržet v tajnosti… ale tomu je teď konec. Batman je jim na stopě a ani on, ani Liga spravedlnosti nehodlají existenci něčeho podobného tolerovat. Oddíl musí být rozpuštěn. Ale zatímco se kladní i záporní hrdinové soustředí jen na své osudové střetnutí, zvrhlý intrikán Maxwell Lord sestavil hrůzné vojsko těch nejvražednějších superpadouchů DC vesmíru a hodlá pobít oba týmy bez rozdílu!... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , BB art , Crew
Originální název:

Justice League vs. Suicide Squad #1 , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Liga spravedlnosti versus Sebevražedný oddíl (Black edice). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

ArkAngel
05.08.2022 3 z 5

SS vs. JL je ten typický druh eventu, ve kterém proti sobě postavíte dva týmy, ale nakonec musí spolupracovat proti větší hrozbě. Nedávalo mi úplně smysl, že Oddíl porazil Ligu spravedlnosti, ale tak to v podobných příbězích bývá, že některé postavě zvýšíte sílu, aby to bylo možné (viz. Hulk proti světu od Marvelu). Ve finále se dozvídáme, že hrdinové a padouši budou čelit úplně prvnímu Oddílu, ve kterém je i Lobo a ke všemu je tu ještě Maxwell Lord, aby to nebylo úplně jednoduché.

Hadati
29.07.2022 4 z 5

Sebevražedný oddíl je sestaven prakticky stejně jako v prvním stejnojmenném filmu. To bylo pro mě z počátku trochu zklamání, protože ve filmu mě tahle skvadra moc nenadchla. V tomhle komiksu jsou naštěstí zajímavější a dokonce dokáží částečně odolávat Lize spravedlnosti, i když je to hlavně pro to, že se nemusí ohlížet na žádná pravidla. Jsou zde i rozumně vpasovány dva flashbacky. Jedním z nich je minulost Maxwella Lorda IV., budoucího hlavního protivníka Amandy Wallerové, druhým jsou osudy „nultého“ sebevražedného oddílu. Je to přesně taková zábava, v jakou jsem doufal.


norrasun
01.12.2019 5 z 5

Kresba famózní, děj mě bavil. Na další příběhy těchhle různorodých partiček se vyloženě těším.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Liga spravedlnosti versus Sebevražedný oddíl (Black edice) v seznamech

v Přečtených61x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených4x
v Knihotéce32x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech1x