Znamenie přehled

Znamenie https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135322/znamenie-135322.jpg 4 104 104

Americký televízny štáb nakrúca rozpad ľadovca pri brehoch večne zamrznutej Antarktídy, keď sa na oblohe náhle objaví čudný svetelný symbol. Ten istý symbol maľuje na steny jaskyne v rozpálenej egyptskej púšti kňaz, ktorého svet pozná ako dobrodinca a svätého muža. Televízny štáb sa vydáva do Egypta v nádeji, že vyrieši záhadu znamenia, ktoré sa tentoraz objavilo na oblohe nad Grónskom. Svet je otrasený aj radostne vzrušený. Ľudia hovoria o druhom príchode Ježiša Krista, iní poukazujú na to, že znamenie sa zjavuje nad najohrozenejšími miestami planéty. Niektorí vedci však pochybujú a snažia sa zistiť, čo sa za zvláštnym úkazom skrýva. Nesúrodá trojica ľudí, každý z nich poháňaní inou túžbou sa rozhodnú vyriešiť záhadné znamenie.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Aktuell
Originální název:

The Sign , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Znamenie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Elea
05.08.2021 2 z 5

Knihy tohoto spisovatele mám ráda, ale tato mi připadá z nich nejslabší.

dalibor123
01.03.2018 2 z 5

Přečetl jsem zatím všechny jeho knihy, bylo jich 6, ale tahle je nejslabší. Bylo to zajímavé, ale kdyby byla o půlku kratší, myslím si, že by to bylo jedině dobře. Byli tam neskutečně zdlouhavé, nezajímavé a ani ne tak důležité pasáže. Méně je hold někdy více.


Tabby
02.09.2016 3 z 5

Nevím co si o této knížce mám myslet. Příběh byl velmi dobře zpracovaný, myšlenka nových technologii a konspirací také, ale něco mi na té knížce vadilo zdála se mi až moc nepravděpodobná, žádnou z postav jsem si nedokázala oblíbit. Ale jinak je to příjemné počtení. :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Znamenie v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených183x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených7x
v Knihotéce152x
v Chystám se číst37x
v Chci si koupit4x