Zlatan Ibrahimovič - Červený diabol přehled

Zlatan Ibrahimovič - Červený diabol https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/352500/bmid_zlatan-ibrahimovic-cerveny-diabol-9N9-352500.jpg 3 7 7

Príbeh spurného a problémového chlapca, ktorého skrotil až futbal. Svetovo známy futbalový útočník Zlatan Ibrahimovič sa narodil vo švédskom meste Malmö do rodiny juhoslovanských imigrantov. Od malička pociťoval svoju inakosť, bol hyperaktívny a šiel z problémov do problémov. Svoju divokú povahu ale nakoniec uplatnil a čiastočne i usmernil vo futbale, v ktorom sa čoskoro dostal na vrcholDnes patrí medzi najlepšie platených útočníkov a s 50 vystrelenými gólmi sa stal historicky najlepším kononiérom Švédska.... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry Sport
Vydáno: , XYZ (SK)
Originální název:

Zlatan Ibrahimovic - Red Devil , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlatan Ibrahimovič - Červený diabol. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Mufka
14.10.2019 4 z 5

Netroufám si tvrdit, jak dalece jsou nebo nejsou dialogy reálné. Kniha byla čtivá, v knihovně je celá tato edice určena dětským čtenářům, a myslím, že s ohledem na tento fakt kniha splňuje svůj účel. Samozřejmě jsem si pořídila také jiný životopis tohoto sportovce, abych si mohla udělat obrázek. Co se týče autorů životopisů, daleko větší problém mám se životopisy psané panem Čermákem.. to je pro mě jedna velká tragédie, přečetla jsem asi pět jeho (využiju slova z příspěvku pode mnou) blábolů a nikdy více.

Pseudofilosof
09.08.2017 1 z 5

Pozor, brak! Publikace plná smyšlených vykonstruovaných dialogů, které nikdy neproběhly, vedených velespisovným jazykem, kterým Zlatan rozhodně nemluví (každý švédsky mluvící "znalec" Zlatana se těmhle blábolům musí akorát vysmát).

Podobně tragické jsou pravděpodobně všechny knihy z téhle edice. Četl jsem Jamie Vardyho a byl to stejný shit. Jestli máte rádi Zlatana, pořiďte si raději jeho oficiální autobiografii.

Teď mě omluvte, jdu autory téhle slátaniny pověsit za koule do průvanu.


Související novinky (1)

Knižní novinky (12. - 23.6.)

12.06.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zlatan Ibrahimovič - Červený diabol v seznamech

v Přečtených10x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst1x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

sportovci pro muže

Autoři knihy

Tom Oldfield
anglická
Matt Oldfield
anglická