Zítra změním svět přehled

Zítra změním svět https://www.databazeknih.cz/img/books/81_/81410/zitra-zmenim-svet-81410.jpg 4 110 110

Lucy Evansová je se svým životem naprosto spokojena. Užívá si ho plnými doušky, bydlí v nádherném bytě u svého nejlepšího kamaráda Ollieho a živí se kritikou počítačových her. Vydělá si tak akorát na pár piv s kamarády a jídlo z bufetu. Ale všechno se obrátí vzhůru nohama. Je přestupní rok a Ollieho přítelkyně, Příšerná Viktorie, ho požádá o ruku. A chce, aby se Lucy odstěhovala. A aby toho nebylo málo, Lucy je vyhozena z práce. Takřka přes noc je bez peněz a bez střechy nad hlavou. A jestli chce získat místo recepční v realitní kanceláři, je třeba, aby se z ní navíc přes noc stala pravá anglická dáma. Lucy se musí změnit ve svůj vlastní protiklad. Zapomenout na ragby, martensky a heavy metal; zvyknout si na oblečení od Laury Ashley, vysoké podpatky a Chardonnay. Dokáže to Lucy? Zachrání Ollieho před jeho strašnou přítelkyní? A zvládne svého božského, amerického šéfa? A bude ještě vůbec kdy sama sebou?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Tuesday's Child , 2005


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zítra změním svět. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

mmartass
25.07.2022 5 z 5

Knihu jsem přečetla vyloženě jedním dechem. Příběh byl zajímavý, romantický a napínavý. Překvapilo mě, že zde má kniha nízké hodnocení. Srovnala bych ji s výbornou tvorbou Julie Caplin.

Mi--LADA
02.05.2021 5 z 5

Tahle knížka mi přivedla k autorce Bagshawe, která byla prvním románem, který jsem od ní četla. Je to lehké, osvěžující a humorné čtení a i když jsem četla před lety, pocit spokojenosti ještě nevymizel. Ne, na podrobnosti se mi neptejte, ale v té době mi to udělalo radost a přesvědčilo mě o tom, že ne všechny ženské romány patří do odpadu. Já to říkám furt, mezi některými spisovatelkami je velký kvalitativní rozdíl, jedna umí zaujmout, jiná není přesvědčivá a zábavná ani trochu. Napsat správnou oddechovku se musí umět a L.Bagshawe umí.
Teprve během psaní komentáře jsem si povšimla příspěvku pod sebou a musím souhlasit s Laurou. Na knížku nezapomenete. Na příběh možná po letech ano, už ne na pocit z toho, že autorka je fajn a potěší. Vlastně ani nevím, proč jsem od ní nečetla trochu víc věcí? Musím to napravit. Snad budu spokojená i teď.
Doporučuju.


laura
19.05.2020 5 z 5

Vtipné. Tohle slovo vystihuje mé pocity z této knihy. Já se u ní zkrátka bavila.

Je jiná než jsme u této autorky zvyklí. Vymyká se jejímu stylu, ale o to víc mě mile překvapila. Tu ztřeštěnou, trošku bláznivou a normám se vymykající hrdinku jsem si oblíbila - a fandila jsem jí.

Jako by mi maličko připomínala někoho, koho znám. A všechny ty maléry, do kterých ne vlastní vinou spadla - no kdo někdy nezažil něco podobného?

Nestandardní příběh, který je podobný statisícům jiných a přesto na něj nezapomenete. Protože si oba hlavní hrdiny zamilujete a oni se vám usadí ve vzpomínkách jako dobří přátelé, ke kterým se čas od času rádi vracíte...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zítra změním svět v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených190x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených5x
v Knihotéce147x
v Chystám se číst28x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech2x

Autorovy další knížky

Louise Bagshawe (p)
anglická, 1971
2010  81%Vášeň
2012  73%Osud
1998  66%Kariéristky
2007  70%Jiskření
2014  79%Krása