Zbožňuju Vánoce přehled

Zbožňuju Vánoce https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/386232/bmid_zboznuju-vanoce-rDt-386232.png 3 204 204

Zbožňuju série

< 6. díl >

Angela plánuje svou vlastní newyorskou pohádku… * Obrovský vánoční strom * Vaječný koňak * Výstřední britské tradice * Senzační mužský Jenže Santa přihazuje samá překvápka – nová práce, nečekaná posedlost nejlepší kamarádky Jenny, která touží po dítěti, a odhodlání jejího mužského, že by se měli chovat dospěle a usadit se. Když se na prahu začnou bez pozvání objevovat přátelé (a svádět ji na scestí), s Angelinými veselými Vánocemi to jde z kopce. Tolik ke šťastným svátkům – z něčeho bude nutno slevit…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

I Heart Christmas , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zbožňuju Vánoce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (60)

Kory98
23.08.2023 2 z 5

Angela začíná být protivná na všechny kolem a zjevně neví co si sama se sebou počít. I když to se občas stává. Ale nějak ji přestávám chápat a myslím, že se moc nepoučila o životě z věcí předchozích. Myslela jsem si, jak nebude kniha zaměřená na vánoce, když se jmenuje, tak jak se jmenuje, ale podle všeho hlavní hrdinka až tak moc zase vánoce nezbožňuje. Tento díl mě moc nenadchnul, ale chci dočíst sérii, takže vytrvávám.

Vendulik
25.08.2020 2 z 5

Kniha byla lepší než předešlý díl. Příběh byl spíše takový odpočinkový. člověk se nemusí ani tolik soustředit či čte.


Noisette73
07.04.2020 1 z 5

Ne tak tohle ne, četla jsem před vánoci a čekala jsem nějakou vánočně laděnou, pohodovou, možná trošku romantickou knížku, Pletla jsem se.... dostala jsem plno vulgarit, což nesnáším, a spousty pro mě zvláštních myšlenek hlavní hrdinky, která mi neseděla, nevím vánočně to na mě nepůsobilo ani za mák, jediné u čeho jsem se zasmála, byla scéna kdy hlavní hrdinka se svou kamarádkou transportují budoucí vánoční strom napříč celým domem a přicházejí na to, že to tak lehce nepůjde a kamarádka skvěle perlila, ale jinak tedy za mě ne.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zbožňuju Vánoce v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených311x
ve Čtenářské výzvě67x
v Doporučených5x
v Knihotéce291x
v Chystám se číst155x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech8x