Zajatkyně přehled

Zajatkyně https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536709/bmid_zajatkyne-6622436ee5afe.jpg 3 44 44

Zajatkyně série

1. díl

Románem Zajatkyně Sarah Rivens prorazila do světa literatury, a to jak ve svém domovském Alžírsku, tak ve Francii i jinde ve světě. Tato temná romance dostojí svému názvu a udrží čtenáře v „zajetí“ svých řádek od začátku až do konce. Dvaadvacetiletá Ella Collinsová už šest let pracuje coby zajatkyně jistého Johna, kuplíře, který krásnou dívku využívá k výdělku. Johnovi se však naskytne příležitost ji prodat novému pánovi, a tak se Ella ocitne ve službách vůdce mafiánského gangu Scottových, Ashera Scotta. Ella nechce být jeho zajatkyní, Ash nechce být jejím pánem, a přesto spolu musí pracovat. Nikdy dřív by si Ella nepomyslela, že se jí někdy zasteskne po Johnovi. Nikdy dřív by ji nenapadlo, že lze zažít ještě větší peklo. Kdo je Ash? A kdo je Ella? Býval Ash skutečně jiný, jak Elle stále dokola opakuje Kiara? Jak dlouho potrvá „přijímací období“? Skončí vůbec někdy? Dokáže Ella spatřit skutečného Ashe a Ash skutečnou Ellu? Může se ve světě zbraní a drog zrodit i jiný cit než nenávist?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Captive , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zajatkyně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Vaiolet
21.05.2024 1 z 5

Bohužel, tady jsme se s autourkou vůbe nesešli. Styl psaní mi nesedl a ten příběh byl katastrofa. Pořád jsem čekala kdy se to zlomí a Asher přestane být kretén, ale nestalo se. Hrozně mi vadilo, jak se k Elle choval. Celé to bylo totálně za hranou a jen čtení o tom, mi způsobovalo nepříjemné pocity.
Nemůžu najít nic co by se dalo hodnotit pozitivně. Zajaktkyně je letos první kniha, kterou hodnotím takto nízko, ale na druhou stranu díky tomu konci, vážně uvažuji, že si přečtu ten druhý díl, protože mě zajíma jak to mezi Ellou a Asherem dopadne.

Nikusscha
19.05.2024

Bohužel tady mi nesedlo vůbec nic..Ani téma, hlavní postavy a styl psaní. Hrůza. Hlavní hrdina byl naprostý hulvát a pitomec. Bohužel už druhá letošní knížka, která mi nesedla. Nedočteno a ani to není v plánu. Už dlouho se mi nestalo, aby mi nesedla ani jedna z hlavních či vedlejších postav.

Tady se prostě autorka netrefila do mého vkusu.


Luccinda
08.05.2024 1 z 5

Řeknu to takhle. Některé příběhy by na tom Wattpadu mohly zůstat. Co to jako mělo být? Dark romance totiž určitě ne. A to si myslím, že jsem byla připravená na všechno. Vlastně mi ani nevadila ta toxicita ve vztahu hlavních postav, fyzické i psychické násilí ani vyhrožování smrtí, ale kde sakra byla ta romantika? Ne, vážně. Tam byly tak tři, možná čtyři líbačky za celou knihu, to je všechno. Jako pardon, ale to je fakt málo.

Já jsem už od začátku tak trochu tušila, že to bude průšvih. Na 50. straně jsem váhala, jestli nemám knihu odložit, obzvlášť když jsem viděla, kolik mi toho ještě zbývá. A bohužel, tohle bylo 472 stran utrpení. Ten příběh byl totálně o ničem. Highlightem pro mě bylo, když si náš páreček přivedl domů psa. Ten pes byl fajn. Škoda, že to aspoň celé nevyprávěl ten pes, myslím, že by se můj čtenářský zážitek určitě zlepšil.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Zajatkyně, Převozník a další knižní novinky (12. týden)

17.03.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zajatkyně v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených55x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce98x
v Chystám se číst135x
v Chci si koupit41x
v dalších seznamech5x

Autorovy knížky

Sarah Rivens
alžírská, 1998
2024  61%Zajatkyně