Za každú cenu přehled

Za každú cenu
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/255300/mid_za-kazdu-cenu-255300.png 4 64 64

Kniha se stala po svém vydání ve Francii bestsellerem. Vypráví skutečný příběh mladého iráckého muslima, který navzdory otcova přání, aby se stal vůdcem rodinného klanu, stal se křesťanem. Slovenské vydání.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za každú cenu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

Emik87
24.02.2024 4 z 5

Uf...opravdu hodně silné čtení. Člověk by asi ani neřekl, že je něco takového možné. Nicméně konverze od islámu ke křesťanství je asi jedna z nejtěžších cest, kterou člověk může absolvovat.

UMIKO
05.11.2019 5 z 5

Tuto velmi zajímavou a čtivou knihu jsem dostal kdysi dávno darem. Obsahuje velmi silný příběh o obrácení muslima ke křesťanství a o životních údělech s tím spojených. Realita života jiné kultury se nám může v mnohém zdát zvláštní, až nepochopitelná, a nutí nás tak k zamyšlení. Toto téma je určitě v dnešní době o to více aktuální.


Y.F.N.
21.08.2019 4 z 5

Velmi čtivý příběh konvertity z Íráku. Autobiografie stojí na silném příběhu, podobně jako je to u Motýlka od Charriéra. Hodnocení bych pak mohl napsat přímo opačné; zde se jedná o sympatického hrdinu s uvěřitelným jednáním a ryzí touhou po svobodě vyznání. Největší slabinou je naopak psaná forma, která zejména na začátku působí dost krkolomně.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Za každú cenu v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených95x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených14x
v Knihotéce43x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech3x