Výš než v sedmém nebi přehled

Výš než v sedmém nebi https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/278814/bmid_vys-nez-v-sedmem-nebi-s9K-278814.jpg 4 114 114

Lou je dvanáct, Eve šestatřicet, Elsie dvaačtyřicet, Casperovi šestačtyřicet a Josovi jednasedmdesát. Vyprávějí svůj příběh o nečekaném štěstí, které však všechno jen zkomplikuje, o tajemstvích, jež se zdají být příliš velká, o složitosti mládí a překážkách, které narostou do takových rozměrů, že se dají stěží překonat. A také o pocitech člověka, jenž se ocitne na hranici, za niž se může vydat už jen on sám. V knize Výš než v sedmém nebi bojuje pětice velmi rozdílných postav spíš se sebou samými než spolu navzájem, v životě, který je strašlivě nádherný a zároveň nádherně strašlivý.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Výš než v sedmém nebi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (43)

knihveru
13.11.2023 4 z 5

Jedná se o příběhy několika lidí, navzájem propojených rodinnými nebo milostnými vazbami. Ze začátku dělá problém orientace v osobách a vzájemných vztazích, ale to se časem zlepší. Jak děj postupoval, nemohla jsem knihu odložit, tak jsem byla zvědavá, co z toho vzejde. Konec nečekaný, působivý, ale nemůžu si pomoct, čekala jsem za tím vším ještě něco víc.

Anitka.KM
06.01.2023 5 z 5

Úplnou náhodou se mi dostala do rukou, nic moc jsem neočekávala a dostala tolik! Jedna z nejlepších knih, co jsem za poslední dobu četla. Tváří se docela nenápadně, ale je hluboká, citlivá, kamarádská, bude se mi stýskat... Doporučuju.


Kniznicerv
26.12.2022 4 z 5

Není to asi kniha, kterou si budu dlouho pamatovat, přesto mě nezklamala. Mám radost, že se ještě dneska píší ,,obyčejné" příběhy, které píší o obyčejných lidech jako my, jsou ale napsané krásným jazykem a postavy a jejich životy nás zajímají.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Výš než v sedmém nebi v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených157x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených18x
v Knihotéce83x
v Chystám se číst126x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech2x